Ultimele știri
Acasă / Administratie / 1,5 milioane de euro, gata de împrăștiat pe podul suspiciunilor

1,5 milioane de euro, gata de împrăștiat pe podul suspiciunilor

La ședința de joi a consiliului local, pesediștii și liberalii vor juca la două capete de pod. Intre ei, sunt aproape gata de tocat peste 6 milioane de lei, aflați pe ordinea de zi pentru reabilitarea podului din Parcul Romanescu.  O reabilitare inoportună și foarte dubioasă, zic șefii de la PNL Dolj.


foto: Podul suspendat

Joi, consilierii municipali au de votat în ședință alocarea a peste 6 milioane de lei de la bugetul local pentru reabilitarea podului suspendat din Parcul Romanescu. S-a intocmit şi o expertiză care indică suma totală de 6.243.288 de lei, cu TVA.

În seara asta, liberalii doljeni vor hotărâ într-o şedință de partid să voteze ferm împotriva acestui proiect de reabilitare a podului suspendat care la prima vedere pare extrem de suspect.

Fane Stoica, liderul PNL Dolj, încearcă să explice de ce renovarea podului miroase a afacere dubioasă. “Ohooo! Păi, la prima vedere, dacă e să cităm pe cel care a constatat vizual deficiențele, cu 1 milion si ceva de euro s-ar putea realize undeva la 15 km lungime străzi pentru conducte de apă sau canalizare. Nu am înțeles de ce a trebuit să se reabiliteze parcul fară să se ia în calcul acest pod. El trebuia inclus în proiectul inițial, mai ales că erau bani europeni. Clar! Trebuia să fie prioritar, dat fiind importanța culturală și istorică a podului suspendat din Parcul Romanescu. Cineva a greşit! Nu ştiu dacă din neglijență sau intenționat. În plus, dacă expertiza vizuală actuală arată câteva chestuni care nu vizează structura de rezistenta a podului, ci numai deficiente la nivelul finisajelor si crapaturi in tencuiala decorativa, de ce RAADPFL nu a intervenit in toata aceasta perioada? Se putea interveni prin lucrari de intretinere anuale si permanente„, a declarat seful PNL Dolj, Fane Stoica, pentru Republicatv.ro

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Primăria Calafat: „Artă și cultură – active comune transfrontaliere în sprijinul dezvoltării durabile a turismului”

Primăria Municipiului Calafat a organizat în data de 20 noiembrie 2018, o conferință de presă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *