Ultimele știri
Acasă / Administratie / OLGUȚA VASILESCU acuză anumiți LIDERI SINDICALI de INTERESE ASCUNSE

OLGUȚA VASILESCU acuză anumiți LIDERI SINDICALI de INTERESE ASCUNSE

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a declarat la o televiziune de știri că este pregătită oricând să părăsească scaunul ministerial dacă nu mai are susținerea partidului. Mai mult, ea a declarat că unii lideri sindicali au dorit să blocheze legea salarizării pentru că au interese ascunse.


evz.ro

„Am demisia în alb din prima zi de când am devenit ministru. Am demisia în alb pentru că am vrut eu. Am depus-o la partid. Mi-am dat-o pentru că așa mi s-a părut normal când intri într-o funcție publică, dacă eu greșesc să pot să plec în momentul în care am greșit”, a declarat Olguţa Vasilescu.

Olguţa Vasilescu a dezvăluit şi cine s-a aflat în spatele protestelor împotriva legii salarizării şi care au fost motivele acestora:

„Voiam sa vă relatez din culisele sindicaliștilor. Acum o săptămână am discutat cu un coleg de coaliție, care m-a întrebat: „dacă e legea bună cum spui tu, de ce țipă sindicatele?…e o problemă. Liderul respectiv a spus să retragem, am spus ca vrem să retragem, cei mai vocali lideri de sindicat au spus să nu facem asta că or sa iasă în stradă…discuțiile în spatele usilor închise sunt altele decât la TV. Sunt unii care au intenționat să blocheze legea. Este o firmă care face tichete de masă și această firmă e controlată de un lider de sindicat. Am și probe”, a declarat Olguta Vasilescu.

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Consultare publică: 12 întrebări pentru viitorul Europei

În 9 mai, de Ziua Europei, Comisia Europeană lansează o consultare publică online adresată tuturor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *