Ultimele știri
Acasă / Administratie / Programări ON-LINE la ghişeele de Înmatriculări

Programări ON-LINE la ghişeele de Înmatriculări

Prefectura Dolj a luat noi măsuri de optimizare a operaţiunilor cu publicul.


inmatriculari

Astfel, din 1 februarie 2017, S.P.C.R.P.C.I.V. Dolj pune la dispoziţie un site unde se pot face programări on-line pentru efectuarea de înmatriculări şi transcrieri de vehicule.

Prin introducerea site-ului www.permise-inmatricularidolj.ro cei interesati au posibilitatea alegerii datei în care se pot prezenta la S.P.C.R.P.C.I.V. în vederea depunerii documentelor.

„Precizăm faptul că în urma verificării disponibilităţii la data solicitată softul emite primul interval de timp disponibil în paşi de câte 7 minute considerat suficient pentru rezolvarea unui set de documente.

Programarea este gratuită şi netransmisibilă, iar înainte de completarea programării solicitantul se asigură că deţine toate actele necesare depunerii cererii şi care sunt menţionate în lista de documente afişate la sediu sau publicată pe pagina de Internet www.prefecturadj.ro la secţiunea care interesează”, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Mihai Fifor, desemnat premier interimar

Președintele Klaus Iohannis anunță consultări cu partidele pentru formarea noului Guvern. Miercuri, dupa consultare, vom …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *