Ultimele știri
Acasă / Campanie 2018 / ALDE DOLJ: CEREM PNL SĂ ACCEPTE O CONFRUNTARE ELECTORALĂ CU ALDE PE TEMA SOLUȚIILOR LIBERALE PENTRU ROMÂNIA

ALDE DOLJ: CEREM PNL SĂ ACCEPTE O CONFRUNTARE ELECTORALĂ CU ALDE PE TEMA SOLUȚIILOR LIBERALE PENTRU ROMÂNIA

”PNL a devenit un copil politic care se ascunde sub fustele vechiului PDL şi așteaptă cadou guvernarea de la Santa Klaus Iohannis”


afis_candid-cam-deputatilor_v1-1-1

(Comandat de ALDE Dolj, executat de HV MEDIA PRODUCTION SRL, cod unic de identificare al mandatarului coordonator: 11160008 )

„PNL a pierdut masiv încrederea electoratului liberal după fuziunea cu PDL. În pofida încercărilor de cosmetizare PNL continuă să piardă încrederea alegătorilor liberali tocmai pentru că a renunţat la valorile liberale autentice. PNL nu a rămas decât o simplă firmă, în spatele căreia s-a ascuns tot PDL-ul şi, practic, partidul este dominat de personalităţile bine cunoscute din PDL.

Șeful de campanie din umbra este Vasile Blaga. Şeful de campanie oficial este Gheorghe Falcă, finul lui Traian Băsescu, lideri de marcă au rămas Roberta Anastase, Anca Boagiu, Emil Boc, Costică Canacheu, Gheorghe Flutur şi ceilalţi.

Acest PDL camuflat s-a opus creşterilor de salarii cu 15% pentru cei din sănătate şi educaţie. Acest PDL îmbrăcat în hainele PNL a susţinut-o pe d-na Prună când a afirmat că drepturile omului sunt un lux.

Acest PDL travestit în PNL s-a împotrivit iniţiativei ALDE de apărare a libertăţilor şi drepturilor fundamentale ale omului prin înfiinţarea unei Autorităţi Naţionale Independente de interceptare a comunicaţiilor. (Idee sprijinită, de facto, şi de decizia CCR care  a considerat că este o gravă încălcare a vieţii private şi a drepturilor cetăţenilor ascultarea lor de către serviciile secrete din România.)

Deşi a migrat ”în masă”, fără nici o jenă ideologică, de la Liberalii Europeni către Partidul Popularilor Europeni, aşa zisul PNL continuă să facă paradă http://www.cialisgeneriquefr24.com/acheter-cialis-forum/ de manipulare din teme şi  valori liberale. Cu speranța că mai sunt vechi simpatizanţi liberali care ar putea pica în această plasă electorală.

ALDE prin vocea preşedintelui Călin Popescu Tăriceanu cere PNL dacă tot se dă opiniei publice ca fiind ”liberal” să accepte provocarea ALDE de a avea, la vârf, o dezbatere publică de final de campanie pe tema valorilor şi soluţiilor liberale.

Ar fi o dezbatere utilă pentru că toţi liberalii adevăraţi din România să se lămurească cui ar trebui să acorde votul lor LIBERAL.

Dacă au demnitate, dacă nu au nimic de ascuns şi dacă nu sunt ţinuţi în lesă de stăpânii vechiului PDL, aşa cum este dealtfel evident, îi aşteptăm pe cei de la PNL să accepte această dezbatere publică. În respectul cuvenit faţă de electoratul liberal din România.”

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Comandat de ALDE Dolj, executat de HV MEDIA PRODUCTION SRL, cod unic de identificare al mandatarului coordonator: 11160008

web-banner_senatul-romaniei_640x441px_v1-1

Soluțiile ALDE DOLJ pentru mediul de afaceri

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Sistemul de înregistrare video pentru staţiile de ITP este de azi obligatoriu

Absența sistemului atrage suspendarea activității stațiilor ITP. Absența sistemului atrage suspendarea activității stațiilor ITP. Începând …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *