Ultimele știri
Acasă / Campanie 2018 / ALDE a mai luat un primar de la PNL: Eugen Safta, primarul comunei Sadova

ALDE a mai luat un primar de la PNL: Eugen Safta, primarul comunei Sadova

ION Cupă, președinte ALDE Dolj: ” Susținerea obiectivelor politice ale ALDE de către domnul Eugen SAFTA (n.r.- foto primul din dreapta) este un câștig pentru liberalismul adevărat”


eugen

„Faptul că liberalii adevărați strâng rândurile în jurul ALDE este un lucru încurajator pentru viitorul liberalismului în județul Dolj. Informăm opinia publică că domnul EUGEN SAFTA, primarul comunei Sadova a decis să susțină valorile și obiectivele politice ale ALDE precum și programul de guvernare al Coaliției pentru Dezvoltare și Democrație PSD- ALDE.

Apreciem în mod deosebit această poziționare politică din partea unui om care a dovedit dedicare pentru interesul comunității pe care o conduce și care este extrem de preocupat să asigure oamenilor din Sadova condițiile de viața pe care le-a promis în campania electorală din iunie 2016.

ALDE Dolj va susține activitatea primarului din Sadova, astfel încât politicile guvernamentale să asigure realizarea politicilor locale care să vina în întâmpinarea nevoilor și așteptărilor sadovenilor. ALDE Dolj își menține deschiderea către toți cei care se regăsesc în valorile partidului nostru și care vor să contribuie prin acțiune consecventă la progresul comunităților lor”, precizeaza intr–un comunicat de presa ALDE Dolj.

Si primarul comunei Mischii, Gheorghe Popa, a trecut la ALDE. Pentru a nu pierde mandatele de primari. nici unul dintre cei doi edili nu și-a dat demisia din PNL.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Vor avea PSD și ALDE candidați separați la președinție? Ce spun Dragnea și Tăriceanu

Președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat, luni, dacă ar putea fi candidatul partidului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *