Ultimele știri
Acasă / Campanie 2018 / DIICOT a început urmărirea penală in rem: Premierul Viorica Dăncilă ar putea fi suspendat?

DIICOT a început urmărirea penală in rem: Premierul Viorica Dăncilă ar putea fi suspendat?

Procurorii DIICOT au început oficial urmărirea penală în dosarul în care e vizată Viorica Dăncilă. Acuzațiile sunt de înaltă trădare și divulgarea secretului care periclitează securitatea națională. Este o urmărire penală in rem.


Ludovic Orban a depus o plângere penală la Parchetul General în ceea ce o privește pe Viorica Dăncilă, dar și pe Liviu Dragnea. Ulterior această plângere a fost transferată la DIICOT.

foto:PSnews

În plângere, liderul PNL, Ludovic Orban, îi acuză pe Liviu Dragnea şi pe premierul Viorica Dăncilă de „difuzarea de informaţii cu caracter secret, uzurparea de funcţie şi refuzul de informare a Preşedintelui României” în cazul memorandumului privind mutarea Ambasadei Israelului.

Procurorii DIICOT au început urmărirea penală cu privire la fapte pentru infracţiuni de înaltă trădare şi divulgarea secretului care periclitează securitatea naţională în cazul plângerii depuse de Orban împotriva premierului României.

Procurorii au început urmărirea penală pentru fapte, încă din data de 7 iunie, infracţiunile fiind de înaltă trădare şi divulgarea secretului care periclitează securitatea naţională.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Legătura SECRETĂ dintre Giuliani și NOUL AMBASADOR SUA. E vorba de MULȚI BANI și POLITICĂ

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a publicat pe Facebook un document prin care susține ca Rudolph …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *