Ultimele știri
Acasă / Campanie 2019 / Anișoara Stănculescu (ALDE Dolj), vicepreședinte național al organizatiei de femei

Anișoara Stănculescu (ALDE Dolj), vicepreședinte național al organizatiei de femei

Liderul OFLDE Dolj, Anișoara Stănculescu (fost candidat la primăria Craiova unde a obținut un remarcabil scor de 12%) a fost desemnată în funcția de vicepreședinte la nivel național al organizației.


„Este o onoare și o mare responsabilitate pentru mine. Această funcție este și rezultatul eforturilor colegelor mele din organizația județeană a ALDE de a fi împreună o echipă puternică”, a declarat Anișoara Stănculescu.

La mijlocul acestei săptămâni a fost desemnat și aprobat Biroul Politic Național al OFLDE, organizația de femei a ALDE. Biroul Politic al OFLDE este format din 49 de persoane. Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu a fost desemnată președinte al OFLDE.

Poziții de vicepreședinți ai OFLDE mai ocupă Norica Nicolai, Liliana Mincă, Steluța Cataniciu, Andreea Lambru, Tomnița Florescu, Liliana Toderiuc Fedorca, Simona Bratulescu, Elena Petrescu, Cornelia Negrut, Lidia Laction, Renata Nanciu, Mihaela Feanț, Elena Zaharia si Laura Albani.

”Vrem să devenim o organizație respectată care să lanseze idei valoroase, politici publice eficiente și femei-lider pentru structurile de conducere ale statului român, la nivel central și local. Femeile liberale vor aduce plusvaloare societății românești”- a afirmat Anișoara Stănculescu, vicepreședintele național al OFLDE.

ALDE Dolj mai deține încă două poziții în structurile la vârf ale partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu. Deputatul Ion Cupă- liderul ALDE Dolj este vicepreședinte național al ALDE iar liderul TLDE Dolj (organizația de tineret a ALDE Dolj) este vicepreședinte la nivel național al organizației.

 

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Cetățenii europeni se vor prezenta la vot între 23-26 mai pentru a decide viitorul Europei. Primele estimări ale componenței viitorului Parlament European

Parlamentul European a lansat astăzi primele estimări ale viitoarei sale componențe (cea de-a noua legislatură), …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.