Ultimele știri
Acasă / Campanie 2019 / Liderul PNL Dolj, Ștefan Stoica: „PNL cere direcționarea a 20% din impozitul pe profit către plata celui de-al 13-lea și al 14-lea salariu” VIDEO

Liderul PNL Dolj, Ștefan Stoica: „PNL cere direcționarea a 20% din impozitul pe profit către plata celui de-al 13-lea și al 14-lea salariu” VIDEO

Liderul PNL Dolj, Ștefan Stoica, susține că inițiativa legislativă a liberalilor pentru acordarea celui de-al 13-lea și al 14-lea salariu vine atat în sprijinul angajaților din mediu privat cat și al angajatorilor acestora.


„Spre deosebire de PSD, care a declanșat un război fiscal împotriva mediului privat, atât împotriva firmelor, cât și a angajaților lor, PNL vine cu o viziune care să stimuleze munca, dezvoltarea economiei de piață și a capitalului. PNL solicită să fie introdusă posibilitatea legală a angajatorului, societăți comerciale cu capital integral privat, de a direcționa 20% din impozitul pe profit către plata celui de-al 13-lea și al 14-lea salariu. Soluția PNL nu este o impunere, opțiunea fiind lăsată la latitudinea angajatorului”, a explicat Stoica.

PNL, moțiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose Liderii PNL Dolj: Guvernul Tudose compromite ideea de dezvoltare in Romania. Ne ia de prosti!

Posted by Republica TV on 10 Septembrie 2017

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Ion Prioteasa, Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj: Noul AN să vă aducă prosperitate şi împlinirea tuturor dorinţelor! La Mulţi Ani!

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj vă urează ca ANUL NOU să vă aducă prosperitate şi împlinirea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *