Ultimele știri
Acasă / Campanie 2019 / Și tu poți SALVA o VIAȚĂ! Semnează pentru construirea Spitalului Regional de Urgență al Olteniei

Și tu poți SALVA o VIAȚĂ! Semnează pentru construirea Spitalului Regional de Urgență al Olteniei

Spune STOP compromiterii de către guvernul PSD-ALDE a proiectului de construire a Spitalului Regional de Urgență pentru Oltenia! Oltenii au dreptul la un spital european!


  • Guvernul PSD-ALDE nu dorește să acceseze fondurile europene necesare pentru construirea Spitalului Regional de Urgență! Procesul de finanțare este blocat deoarece PSD-ALDE nu susține construirea unui spital ultramodern în Oltenia!
  • Actualul guvern nu a alocat bani pentru demararea proiectului, deși și-a asumat această responsabilitate în fața românilor și a Comisiei Europene!

Semneză inițiativa PNL prin care solicităm ca acest spital să fie construit cu prioritate din fonduri europene!

Fondurile europene sunt o șansă pentru sănătatea ta!

Oltenii au dreptul la sănătate!

Inițiativă a PNL DoljPNL GorjPNL MehedințiPNL OltPNL Vâlcea, susținută de europarlamentarul Marian Jean Marinescu :

„Susțin construirea Spitalului Regional de Urgență al Olteniei din fonduri europene nerambursabile. Din pacate, Guvernul actual nu demareaza acest proiect, deși a promis în fața românilor și a Comisiei Europene. Când orice alt demers nu are succes, singurul lucru care mai poate fi făcut este presiunea populară. Semnați acum inițiativa PNL prin care solicităm ca Spitalul sa fie construit cu prioritate din bani europeni nerambursabili! Fiecare semnătură prin care cerem autorităților să construiască Spitalul Regional de Urgență de la Craiova, va salva în cele din urmă o viaţă.”

Untitled-121.jpg

  • Solicităm Consiliului Judeţean să pregătească documentaţia pentru proiect;
  • Solicităm Ministerului Sănătăţii să accepte ca proiectul să fie derulat de beneficiar, adică de Consiliul Județean;
  • Solicităm Guvernului să modifice Programul Operațional Regional, astfel încât proiectele să fie scrise și depuse direct de beneficiari;
  • Solicităm Comisarului pentru Politica Regională să aprobe în cel mai scurt timp aceste modificări de proceduri;
  • În cazul în care Guvernul României nu este de acord cu aceste modificări, cerem Comisarului pentru Politica Regională să ia toate măsurile legale la nivelul Comisiei Europene pentru a permite Consiliului Județean să depună direct acest proiect de finanțare, în calitate de beneficiar.
  • SEMNEAZĂ PETIȚIA AICI

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Cetățenii europeni se vor prezenta la vot între 23-26 mai pentru a decide viitorul Europei. Primele estimări ale componenței viitorului Parlament European

Parlamentul European a lansat astăzi primele estimări ale viitoarei sale componențe (cea de-a noua legislatură), …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *