Ultimele știri
Acasă / Administratie / Tomac, către Dragnea: Care e comisionul?

Tomac, către Dragnea: Care e comisionul?

Eugen Tomac, preşedintele PMP, către Liviu Dragnea: Care e comisionul pentru înstrăinarea gazelor naturale româneşti?


„Dragnea, ca un adevărat despot, dispune, după bunul plac, de resursele naturale ale României. El face și desface legi, ordonanțe, dispune ordine în partid și totul se rezolvă așa cum el negociază cu oficialii din țară și din străinătate.
Încercând o lovitură de imagine, El Padre a ieșit la tablă, a făcut calcule și a anunțat o națiune întreagă, în direct, că nu ne vindem bogățiile țării. Așa că legea offshore a fost adoptată cum a vrut el, lăsându-l în offside pe partenerul său de la guvernare, Tăriceanu.
Toate bune și frumoase, dar pare să fi fost o mică diversiune, completată de un posibil șantaj la adresa companiilor multinaționale. După ce legea a ieșit acum, așa cum a vrut mușchiul lui Dragnea, a început un adevărat pelerinaj al șefilor de companii, al oficialilor de la ambasadele interesate de exploatarea resurselor României la ușa președintelui Camerei Deputaților.
foto:romanialibera

Nu s-au dus la Guvern, la prim-ministru sau la ministrul Energiei sau al Economiei, ci direct, personal, la ”capo di tuti capi”. Toți au înțeles că nu pot discuta decât cu El însuși. El controlează România, el taie și spânzură. O stratagemă bine pusă la cale pentru a arăta lumii întregi cine este Stăpânul.

Apoi au început negocierile. Unul după altul, străinii, atrași iremediabil de apele Mării Negre, au purtat discuții personale, cu toate ușile închise, cu ”patronul”. Drept urmare, la Senat, PSD a introdus amendamentele necesare la legea offshore, potrivit negocierilor purtate pe ascuns de Dragnea, după ce s-a întors în Parlament la solicitarea de reexaminare a lui Iohannis.

Acum țara pierde, companiile câștigă, iar El Padre triumfă. Ne aducem aminte că așa s-a întâmplat și cu vânzarea pe doi lei a resurselor naturale din pământurile României către OMW, tot pe vremea PSD. Năstase ne-a vândut bogățiile subsolului, Dragnea înstrăinează rusersele Mării Negre. O continuitate, în timp, a politicilor dezastruoase promovate de acest partid ticăloșit. Asta în timp ce Ion Iliescu pregătea terenul pentru oamenii lui, din viitor, când în anii 90 lansa lozinca ”Nu ne vindem țara”.

Deci, domnule Dragnea, care e comisionul pentru gazele din Marea Neagră?, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Senatul a adoptat Legea offshore, care stabileşte modul de exploatare a gazelor din Marea Neagră, proiectul fiind adoptat cu noi amendamente. Iniţiativa legislativă a fost adoptată în urmă cerererii de reexaminare a preşedintelui Klaus Iohannis.
Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

„PROGRAM SPECIAL DE ALEGERI LA SERVICIILE DE EVIDENŢĂ A PERSOANELOR DIN JUDEŢUL DOLJ”

Pentru asigurarea posibilităţii cetăţenilor din judeţul Dolj de a obţine un act de identitate valabil …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.