Ultimele știri
Acasă / Cultura-Media / Biblioteca „Alexandru și Aristia Aman” a demarat CAMPANIA de strângere de jucării „Să fim mai bun de sărbători”

Biblioteca „Alexandru și Aristia Aman” a demarat CAMPANIA de strângere de jucării „Să fim mai bun de sărbători”

Luni, 26 noiembrie 2018, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a demarat cea de-a IX-a ediție a campaniei de strângere de jucării intitulată în mod generic „Să fim mai bun de sărbători”.


Acțiunea se desfășoară în cadrul proiectului „Cărticica pentru prichindei și copii mai măricei” și se adresează copiilor proveniți din medii defavorizate.

Jucăriile pot fi donate de profesorii și copiii proveniți de la liceele, școlile și grădinițele înscrise în cadrul proiectului „Cărticica pentru prichindei și copii mai măricei” și vor fi colectate la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, la compartimentul Împrumut Carte Copii și Tineret – Ludotecă, în intervalul 26 noiembrie – 14 decembrie 2018.

Campania are un dublu rol. Pe de o parte, copiii înscrișiîn proiect, sub îndrumarea cadrelor didactice, au posibilitatea de a dărui și de a aduce zâmbetul pe fața micuților care vor primi jucăriile, iar pe de altă parte, copiii la care vor ajunge jucăriile se vor bucura și-și vor petrece sărbătorile de iarnă în compania darurilor.

„Să fim mai buni de sărbători este îndemnul pe care îl lansăm în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă. Din 2010 și până în prezent, în mod neîntrerupt, desfășurăm această campanie al cărei rol constă în colectarea de jucării pentru copiii cu situație materială modestă. Ne place să credem că alături de jucăriile care au ajuns la destinație în fiecare an, copiii au primit și speranța și bunătatea pe care bibliotecarii o investesc în acest proiect”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”. (Biroul de Presă al Bibliotecii Județene„Alexandru șiAristiaAman”.)

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Expoziție cu zeci de mărțișoare primite în dar de la Salonic de Biblioteca Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează, în perioada 22 februarie – 1 martie 2019, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.