Ultimele știri
Acasă / Cultura-Media / ROTARU se cam zgârci cu SUPER VIP-urile: Popeci mănâncă de 10 euro la inaugurare!

ROTARU se cam zgârci cu SUPER VIP-urile: Popeci mănâncă de 10 euro la inaugurare!

Cheltuielile finantatorului CSU Craiova, Mihai Rotaru, pentru marea inaugurare a arenei Ion Oblemenco, nu par a fi foarte generoase.


Pentru cele 40 de loje platite deja de catre suporterii VIP ai Universitatii, adunand peste 400 de persoane, Rotaru asigura un protocol cu mancare de buffet suedez, cafea si citrice, de pana-n 10.000 de euro.

Industriasul Popeci nu plange dupa icre negre. foto:nouapresa.ro

Cam zgarcit, ar aprecia orice carcotas. In conditiile in care, industriasul Constantin Popeci si-a cumparat loja pentru un sezon cu 15.000 de euro, iar ratia de protocol la pozitia lui este, in aceasta seara, de doar 10 euro pe cap de invitat la loja.

Contribuabilul Doru Petrescu (color) are o loja cam ingusta.

Popeci, totusi, e cunoscut ca un om de afaceri rezonabil in astfel de momente si nu i-ar striga niciodata lui Rotaru ca-i lipsesc icrele negre din farfurie. Dar, vecinul sau de loja, Doru Petrescu, poate ca i-ar bate un apropo sagalnic prietenului Rotaru, tinand cont ca e un tip umblat pe la evenimente cu rang superior de tratatie.

 

 

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Copiii angajaților de la Biblioteca „Aman” au realizat jucării și obiecte artizanale pentru persoanele cu dizabilități. Obiectele au fost expuse la Salonic – Grecia

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a participat sâmbătă, 15 decembrie 2018, la bazarul organizat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *