Ultimele știri
Acasă / Cultura-Media / Nuntă mare în PSD. Se însoară șeful Dragnea!

Nuntă mare în PSD. Se însoară șeful Dragnea!

Liviu Dragnea și-a adus iubita la Congresul PSD. Liderul PSD a așezat-o pe Irina Alexandra Tănase în primul rând, lângă premierul României și primarul Capitalei. După Congres, cei doi au plecat împreună și s-au îmbrățișat în fața tuturor. 


Întrebat dacă vrea să facă vreun anunț, Liviu Dragnea a dat asigurări că se va întampla în curând, însă nu vrea să dea prea multe detalii chiar în ziua Congresului: „Astăzi, nu!  La Congres vreți să fac? Ce naiba? Am partidul în suflet, dar nu vreau să-l bag și în familie”.

De altfel, liderul PSD a spus recent la TV ca e posibil ca in 2018 să se însoare. „Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea (56 de ani) are o relație cu Alexandra Tănase (26 de ani) de câțiva ani. Aceasta i-a fost asistentă lui Dragnea pe vremea când liderul PSD era ministru al Dezvoltării. El a mai fost căsătorit o dată, cu Bombonica Prodana, alăîturi de care are și o fiică, Alexandra.

 

 

 

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

„Don Carlo”, la Opera Română Craiova

Opera Română Craiova prezintă o reprezentație specială a spectacolului „Don Carlo”, în data de 2 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *