Ultimele știri
Acasă / Cultura-Media / Spectacolul de operă „Tosca” a fost amânat. Vezi cand se va juca

Spectacolul de operă „Tosca” a fost amânat. Vezi cand se va juca

Spectacolul de operă „Tosca” a fost amânat din motive meteorologice. 


UPDATE. Datorită numărului mare de solicitări pentru bilete,
Opera Română Craiova va susține două spectacole-eveniment „TOSCA” în Parcul Nicolae Romanescu

Opera Română Craiova a REPROGRAMAT spectacolul TOSCA din Parcul Nicolae Romanescu pentru zilele de 9 și 10 iunie, la ora 22.00.

Astfel, sâmbătă, 9 iunie, publicul îi va putea aplauda pe Ramón Vargas, Joanna Parisi și Alberto Gazale. Iar datorită numărului mare de solicitări, Opera Română Craiova vă invită și duminică, 10 iunie, în Parcul Nicolae Romanescu pentru încă o reprezentație-eveniment a spectacolului „Tosca” de Giacomo Puccini. Distribuția pentru al doilea spectacol urmează să fie comunicată astăzi, 7 iunie, pe site-ul web al instituției precum și pe pagina de Facebook.

Din pricina condițiilor meteorologice care au făcut imposibilă desfășurarea spectacolului „Tosca”, Opera Română Craiova a fost nevoită să amâne reprezentația din 6 iunie. Biletele achizitionate rămân valabile pentru spectacolul de sâmbătă, 9 iunie. Spectatorii care sunt în imposibilitatea participării la evenimentul de sâmbătă, 9 iunie, pot solicita contravaloarea biletului la agenția Operei Române Craiova (Stada Mihai Viteazul, Nr. 7). Pentru spectacolul de duminică, 10 iunie, ora 22.00, biletele au fost puse în vânzare, cu prețuluri între 30 și 50 de lei.

În situația puțin probabilă de a ne confrunta cu aceleași condiții meteo nefavorabile, reprezentația/le se vor desfășura pe scena Filarmonicii „Oltenia”. Publicul va fi anunțat cu minim o oră înainte de începerea evenimentelor.

În 2018, Opera Română Craiova organizează, cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova și al Consiliului Local, (sponsor principal ENEL) un eveniment în premieră pentru România: spectacolul „Tosca” de Giacomo Puccini. Evenimentul se va desfășura în Parcul Nicolae Romanescu, unul dintre cele mai mari parcuri din sud-estul Europei, cu un decor care încorporează Podul suspendat, dar care va conține și proiecții 3D/videomapping spectaculoase, create special pentru evenimentul regizat de Antoniu Zamfir.

Mai multe informații la www.operacraiova.ro sau www.facebook.com/operacraiova

Sponsor oficial: ENEL
Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0351.442.471, la adresa de e-mail agentiadebilete@operacraiova.ro sau pe pagina www.operacraiova.ro.

Știrea initiala

Potrivit reprezentanților Operei Române Craiova, spectacolul ar putea fi jucat joi seară, incepand cu orele 21.00. Grandiosul spectacol se va juca în Parcul Nicolae Romanescu, zona podului suspendat.

„Din pricina condițiilor meteo nefavorabile, suntem nevoiți sã amânãm spectacolul din aceastã searã pentru o datã pe care o vom comunica mâine, 7 iunie! Biletele rãmân valabile, fiind posibil ca spectacolul sã aibã loc chiar mâine searã, la ora 21.00! Vã asigurãm cã, din respect pentru dumneavoastrã ne strãduim sã gãsim cele mai bune soluții și vã mulțumim cã sunteți alãturi de Opera Românã Craiova!”, informează reprezentanții instituției de cultură.

ACASA

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

„Don Carlo”, la Opera Română Craiova

Opera Română Craiova prezintă o reprezentație specială a spectacolului „Don Carlo”, în data de 2 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *