Ultimele știri
Acasă / Diverse / CRĂCIUNUL a venit mai devreme pentru 150 de copii din ROMÂNIA, cu RYANAIR/ GALERIE FOTO

CRĂCIUNUL a venit mai devreme pentru 150 de copii din ROMÂNIA, cu RYANAIR/ GALERIE FOTO

Ryanair, compania aeriană a europenilor, ieri (5 decembrie) a operat primul său zbor de Crăciun în România, pentru 150 de copii români pe ruta Craiova – București, cursă susținută de o aeronavă nouă Boeing 737-800. Copiii se află sub protecția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dolj și mulți dintre ei se aflau pentru prima oară la bordul unei aeronave.


Europarlamentarul român Marian-Jean Marinescu i-a însoțit pe copiii care au vizitat, în București, Târgul de Crăciun și Muzeul Național de Istorie Naturară “Grigore Antipa”, înainte de a-l întâlni pe Moș Crăciun.

Denis Barabas, Sales & sildenafil 100 mg Marketing Romania, Ryanair, a declarat: “Ryanair a fost încântată să le ofere acestor copii șansa de a zbura pentru prima oară și a-l întâlni pe Moș Crăciun. Acesta a fost primul nostru “Zbor al lui Moș Crăciun” și suntem mândri să fim partenerii Direcției Generale de Asistență http://www.cialispharmaciefr24.com/does-bcbs-cover-cialis/ Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dolj. Sperăm ca după această experiență copiii să rămână cu amintiri deosebite și le urăm pe această cale tuturor clienților români un Crăciun fericit și un an nou 2017 liniștit.”

Florin Stancu, Directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj a declarat: “Acest parteneriat cu Ryanair le-a oferit copiilor o oportunitate extraordinară și cheapest levitra online uk suntem recunoscători Ryanair pentru că a făcut posibil ca 150 dintre copiii noștri să ajungă în nori pentru prima oară. Călătoria a fost foarte distractivă și le va face Crăciunul deosebit pentru fiecare dintre ei.”

Marian-Jean Marinescu, Europarlamentar român, a spus: “Ryanair, does bcbs cover cialis îți mulțumesc! Îți mulțumesc pentru că zbori din și către Craiova. Îți mulțumesc pentru acest dar de neuitat pentru copiii din Craiova. În mod normal, conectezi orașe și oameni;, dar cu acest dar conectezi și suflete. Sunt foarte fericit pentru participarea la acest eveniment.”

santaflights6  santaflights5 santaflight4 santaflight3 santaflight1 santa-flight2

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Gradina Botanică Craiova: Primul pui de lebădă a ieșit din oușor. Alți cinci sunt pe drum

foto:RAADPFL Craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *