Ultimele știri
Acasă / Diverse / Decizia luată de Lidl: majorează masiv salariile angajaţilor

Decizia luată de Lidl: majorează masiv salariile angajaţilor

Potrivit noii grile, salariul unui vânzător şi al unui lucrător în depozitele Lidl România poate ajunge până la 2.999 de lei brut, cu tichete de masă incluse.


magazin-lidl1-605x

Totodată, de la 1 octombrie, fiecare angajat al companiei cu normă întreagă câştigă peste 2199 de lei brut, sumă ce include valoarea bonurilor de masă. În plus, Lidl are un sistem de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani de activitate în companie salariul creşte automat în fiecare an.  Acelaşi sistem progresiv îl are retailer-ul şi în ceea ce priveşte zilele de concediu. Un angajat beneficiază în primul an de 21 de zile libere, de 23 în al doilea şi de 25 în al treilea.

Pe lângă beneficiile salariale, angajaţii Lidl România se bucură de pachete de beneficii: asigurare medicală privată gratuită, acces la cele mai bune clinici şi spitale din ţară şi, în consecinţă, la o gamă largă de servicii, cu diferite pachete medicale gratuite. Mai mult, şi membrii familiei acestora pot beneficia de oferte de servicii medicale.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 27 de ţări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu  mai mult de 170.000 de angajaţi, Lidl se numără printre primii 10 comercianţi de produse alimentare la nivel mondial. Sursa:capital.ro

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Gradina Botanică Craiova: Primul pui de lebădă a ieșit din oușor. Alți cinci sunt pe drum

foto:RAADPFL Craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *