Ultimele știri
Acasă / Diverse / Inaugurare cu casa inchisă și o tiparniță de bilete FALSE. La ce poartă bat INTRUSII?

Inaugurare cu casa inchisă și o tiparniță de bilete FALSE. La ce poartă bat INTRUSII?

Sarbatoarea Craiovei fotbalistice e bantuita de traficantii de bilete. Aseara, intr-unul din cele mai cautate PUB-uri din centrul vechi al Baniei, un bilet de 40 de lei la Tribuna I s-a vandut pe un Iphone 6, care pe piata second a telefoanelor valoreaza in jur de 100 de euro.  


Catorva tineri frumosi si liberi le-a mirosit a afacere si, dupa cum ne-au declarat surse din interiorul PUB-ului, acestia au pus la cale sa tipareasca peste noapte cateva sute de bilete. „Grupul a fost foarte entuziasmat de faptul ca se poate specula penuria de bilete la inaugurarea stadionului. Si baietii au clocit-o pe loc: imprimam 500 in cateva ore! Printre ei l-am identificat pe unul dintre IT-istii cunoscuti in oras pentru astfel de preocupari speculative „, a declarat pentru Republica TV o sursa din interiorul PUB-ului cu pricina.

Foto: Ovidiu Costesin, CSU Craiova: Politia face fata!

Reactia CSU Craiova, prin reprezentantul ei, Ovidiu Costesin, a fost una linistitoare:”Masurile de securitate sunt sporite pentru meciul din seara asta, asa incat nu ne facem griji ca politia n-ar face fata intrusilor. Noi, la Club ne ocupam de lucruri mai serioase”, ne-a declarat Costesin.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

VIDEO. Incendiul biblic din Grecia. Trupuri carbonizate, găsite  îmbrățișate la câteva zeci de metri de mare

Cele mai grave incendii din ultimul deceniu au lăsat regiuni întregi din Grecia ca după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *