Ultimele știri
Acasă / Diverse / Inaugurare cu casa inchisă și o tiparniță de bilete FALSE. La ce poartă bat INTRUSII?

Inaugurare cu casa inchisă și o tiparniță de bilete FALSE. La ce poartă bat INTRUSII?

Sarbatoarea Craiovei fotbalistice e bantuita de traficantii de bilete. Aseara, intr-unul din cele mai cautate PUB-uri din centrul vechi al Baniei, un bilet de 40 de lei la Tribuna I s-a vandut pe un Iphone 6, care pe piata second a telefoanelor valoreaza in jur de 100 de euro.  


Catorva tineri frumosi si liberi le-a mirosit a afacere si, dupa cum ne-au declarat surse din interiorul PUB-ului, acestia au pus la cale sa tipareasca peste noapte cateva sute de bilete. „Grupul a fost foarte entuziasmat de faptul ca se poate specula penuria de bilete la inaugurarea stadionului. Si baietii au clocit-o pe loc: imprimam 500 in cateva ore! Printre ei l-am identificat pe unul dintre IT-istii cunoscuti in oras pentru astfel de preocupari speculative „, a declarat pentru Republica TV o sursa din interiorul PUB-ului cu pricina.

Foto: Ovidiu Costesin, CSU Craiova: Politia face fata!

Reactia CSU Craiova, prin reprezentantul ei, Ovidiu Costesin, a fost una linistitoare:”Masurile de securitate sunt sporite pentru meciul din seara asta, asa incat nu ne facem griji ca politia n-ar face fata intrusilor. Noi, la Club ne ocupam de lucruri mai serioase”, ne-a declarat Costesin.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

”Reflecting on Europe”: Exprimați-vă opinia privind viitorul Europei

Luați parte la dezbaterea privind viitorul Europei Ne angajăm să vă facem vocea auzită!  Aceasta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *