Ultimele știri
Acasă / Diverse / Mare nuntă politică, mare: Olguţa s-a măritat!

Mare nuntă politică, mare: Olguţa s-a măritat!

Primăria Craiova a fost asaltată duminică după-amiază de mai toată floarea cea vestită a PSD Dolj, care, de data asta, nu s-a aflat în campanie electorală.  Chemarea a venit din partea Olguţei Vasilescu şi a lui Caudiu Manda care, de duminică, formează un cuplu civil şi religios. 


Se ştia că fostul ministru al Muncii are o relaţie cu preşedintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda si, cand lumea carcotaşilor se aştepta mai puţin, surprizaa: cei doi s-au căsătorit! Mirii au spus „DA“ chiar de Dragobete.

Ceremonia a avut loc în Sala Mare a Primăriei Craiova și a fost oficiată de primarul Mihail Genoiu, la ora 16.00, iar cununia religioasă a fost oficiată de Mitropolitul Olteniei IPS Irineu, la Biserica Mântuleasa.

foto: Olguţa Vasilescu

Naşii celor doi sunt primarul localităţii Işalniţa, Ovidiu Flori şi soţia sa, iar domnişoară de onoare a fost deputatul de Dolj, Alexandra Presură.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au fiecare câte un copil din căsniciile anterioare. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

TÂRGUL DE PAȘTE CRAIOVA 2019

Primăria Municipiului invită craiovenii de joi, 18 aprilie 2019, la Târgul de Paște Craiova 2019. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.