Ultimele știri
Acasă / Diverse / Mare nuntă politică, mare: Olguţa şi-a pus băieţelul „naş”!

Mare nuntă politică, mare: Olguţa şi-a pus băieţelul „naş”!

Isalniţa a fost asaltata sambătă de mai toata floarea cea vestita a PSD Dolj, care, de data asta, nu s-a aflat in campanie electorala.  Chemarea a venit de la deputata pesedista Eliza Peţa, fiica unuia dintre cei mai cunoscuti lideri sindicali, Victor Peţa.   


Eliza s-a maritat cu un tanar necunoscut in spatiul public, Sorin Stefanescu, iar nunta a avut loc la restaurantul detinut in Isalnita chiar de catre primarul comunei, Ovidiu Flori, fost secretar de stat in cabinetul Grindeanu.

foto:Facebook

Se stia ca Olguta Vasilescu le va fi nasa celor doi insuratei si, cand lumea carcotasilor se astepta ca ministresa sa apara in fata finilor de mana cu Claudiu Manda, surprizaa:

sursa foto:FACEBOOK

partenerul de nasie al Olgutei a fost nu senatorul ei iubit, ci insusi fiul acesteia, Robert Stefan, care implineste 8 anisori pe 27 decembrie. Intrucat Olguta este femeie divortata, Biserica Ortodoxa accepta calitatea de nas si pentru rudele de gradul 1 ale nasei. Astfel, la cununia religioasa a Elizei Peta micutul Robert a devenit cel mai tanar nas din istoria casatoriilor cu iz politic! Proprietarul localului, primarul Ovidiu Flori a avut doar doua vorbe de zis despre „istoricul” eveniment: „Nu am vazut nasi mai frumosi!”

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Gradina Botanică Craiova: Primul pui de lebădă a ieșit din oușor. Alți cinci sunt pe drum

foto:RAADPFL Craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *