Ultimele știri
Acasă / Diverse / S-a decis: Guvernul nu se conduce cu buletin de Craiova. Fifor a refuzat, Olguta nu s-a bagat!

S-a decis: Guvernul nu se conduce cu buletin de Craiova. Fifor a refuzat, Olguta nu s-a bagat!

In comitetul executiv al PSD s-a votat: Viorica Dăncilă este propusă pentru functia de premier. Aceasta este europarlamentar si este sefa femeilor din PSD. 


Din 2014, aceasta a fost aleasă deputat în Parlamentul European, pe listele PSD, pentru al doilea mandat. Viorica Dăncilă deține, din 2015, funcția de președinte al Organizației Femeilor Social Democrate.

Eurodeputata a fost nominalizată la premiul Europarlamentarul Anului 2017, la categoriile Drepturile Femeii și Egalitate de Gen și, respectiv, Cercetare și Inovare. Și în 2015, Viorica Dăncilă fusese nominalizată pentru premiul de cel mai bun europarlamentar la categoria Agricultură.

Viorica Dăncilă a devenit membru al Partidului Social Democrat în anul 1996, în organizația din Teleorman a PSD. De-a lungul anilor a deținut poziții alese atât în cadrul PSD, cât și în cadrul administrației locale. Viorica Dăncilă a fost consilier local și consilier județean, până în anul 2009, când a fost aleasă ca europarlamentar, pentru un prim mandat.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Câti bani are de recuperat România de la ”prietenii lui Ceaușescu„? Suma este uriașă

​România are de recuperat peste 775,8 milioane dolari, reprezentând creanțe din activitatea de export derulată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *