Ultimele știri
Acasă / Invatamant / ABERAȚIE marca „GENUNCHE”! Manualele de sport îi învață pe copiii de clasa a V-a cum să meargă: „Păstrați contactul cu solul”

ABERAȚIE marca „GENUNCHE”! Manualele de sport îi învață pe copiii de clasa a V-a cum să meargă: „Păstrați contactul cu solul”

Elevii de clasa a V-a vor începe școala, conform programei, pe 11 septembrie, deci, mai devreme, în ciuda faptului că nu au mare parte dintre manuale. Dar bine că manualul de sport este gata! Acesta este deja tipărit și va fi trimis în școli în perioada următoare.


sursa:  b1.ro

Primii care vor primi noile manuale sunt elevii din Cluj, întrucât acestea au fost tipărite la Imprimeria Ardealul din Cluj-Napoca. Profesorii vor merge la inspectoratele școlare pentru a fi instruiți cum să predea orele de sport. Ce vor învăța este curios, iar Radio Cluj, citat de Ziare.com a oferit câteva exemple de râsul plânsul cu ceea ce vor trebui să învețe profesorii și ulterior și elevii din noul manual.

Limba română și matematica mai pot aștepta! Noul manual de sport este exact ce trebuie pentru copiii de 10-11 ani, fiindcă îi învață pe micuți cum să meargă: „Mersul este modalitatea de bază, cea mai simplă, folosită pentru deplasarea omului încă din primul an de viață. În timpul mersului vei păstra contactul permanent al unui picior cu solul”.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Examen de treaptă introdus în clasa a X-a: măsura propusă de ministrul Educației este susținută de Asociațiile de părinți

Examenul de treaptă în clasa a X-a este măsura pe care ministrul Educației vrea să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *