Ultimele știri
Acasă / Justiție / Procurorul GENERAL al României îi acuză pe DEPUTAȚI. SCANDAL de PROPORȚII în urma modificărilor aduse LEGILOR JUSTIȚIEI

Procurorul GENERAL al României îi acuză pe DEPUTAȚI. SCANDAL de PROPORȚII în urma modificărilor aduse LEGILOR JUSTIȚIEI

Augustin Lazăr acuză lipsa rațiunii politicienilor în privința justiției și este convins că rațiunea nu există în acest caz.


Procurorul General al României a declarat joi dimineață, la sediul CSM, că „dorința de a pune sub control justiția este mai puternică decât rațiunea”. Reacția acestuia vine după ce deputații au adoptat pe articole ieri, după aproape 13 ore de dezbateri, proiectul privind modificarea Legii 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor.

Votul final urmează să fie stabilit în viitoarea ședință a Biroului Permanent. „Eu nu aș putea caracteriza activitatea Camera Deputaților, dar vă pot spune un singur lucru. Modificarea legilor justiției în contextul în care îl vedem cu toții, în condiții improprii, și fără să avem studii de impact cu referire la rezultatele care s-ar produce, va bulversa în mod sigur justiția română. Acest aspect se vede de orice persoană de bună credință. (…) Se pare că dorința de a pune sub control justiția este mai puternică decât rațiunea”, a spus Augustin Lazăr, scrie evz.ro.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Cine se “bate” pentru Șefia Baroului Dolj

Avocaţii doljeni votează luna aceasta pentru o nouă conducere a Baroului Dolj. Ei sunt divizați …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *