Ultimele știri
Acasă / Opinia Republicii / Scandal în CL Craiova pe parcările rezidenţiale VIDEO

Scandal în CL Craiova pe parcările rezidenţiale VIDEO

Şedinţa ordinară de joi a Consiliului Local Craiova s-a transformat într-un veritabil scandal între consilierii locali din partea PNL, cei ai PSD şi executivul condus de primarul Mihail Genoiu. Subiectul: introducerea parcărilor rezidenţiale în municipiu.


foto:gds.ro

Liberalii au acuzat faptul că pentru Regulamentul privind aplicarea taxei pentru parcarea autovehiculelor pe domeniul public al Craiovei, care urma să se modifice prin vot în această şedinţă, nu a existat o dezbatere pe tema parcărilor de reședință.

Tonul l-a dat Marian Vasile, consilierul local PNL comparându-i pe cei care au introdus în regulament parcările rezidenţiale cu parcagii din Bucureşti. „Ați mirosit banii pe care îi fac parcagii prin București?“, s-a adresat acesta executivului.

În replică, executivul a transmis că ideea parcărilor de reşedinţă a reieşit din dezbaterea de anul trecut privind parcările cu plată şi că nu mai era nevoie de o altă dezbatere pe această temă, scrie gds.ro.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

România și alte șase state ale Inițiativei celor Trei Mări înființează rețeaua Camerelor de Comerț 3SI pentru conectarea comunităţilor de afaceri din regiune

Reprezentanţii Camerelor naţionale de Comerţ din şapte ţări participante la Iniţiativa celor Trei Mări (3SI) …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *