Ultimele știri
Acasă / Opinia Republicii / VIDEO Avertisment pentru proprietarii de case: Eliberati trotuarele, ca sa parcheze procurorul RIZA de la Calafat!

VIDEO Avertisment pentru proprietarii de case: Eliberati trotuarele, ca sa parcheze procurorul RIZA de la Calafat!

Prim procurorul Riza de la Calafat a descins ieri la un birou de avocatura, avand de livrat o clienta cu probleme. Civile, penale, el stie, ca nu-i treaba noastra. Rugat de proprietarul cladirii de langa biroul avocatesc sa-si mute masina peste drum, unde era loc liber de parcare, intrucat blocase accesul de intrare/iesire curte, procurorul RIZA a avut o revelatie kovesiana: Ba, pai tu stii cine sunt eu? Sunt procurorul Riza!”


Joi seara, in jurul orelor 18,00, proprietarul casei cu pricina s-a trezit in imposibilitatea de a iesi din curte cu masina (vezi foto) intrucat accesul era blocat de doua autoturisme, un Audi A6 si un Audi Q5. Iritat de cele intamplate, proprietarul casei cu poarta blocata a mers la biroul de avocatura pentru a-i ruga pe posesorii autoturismelor sa ii deblocheze iesirea din curte. Culmea tupeului, individul i-a raspuns: O mut cand vreau, daca nu iti convine aplica legea! Proprietarul casei a plecat cu intentia de a suna la politia locala. Intre timp, individul a iesit bolborosind spre masina. Observandu-l peste porti pe proprietarul casei, dupa cum se poate observa in imaginile video, s-a intors catre acesta, s-a apropiat de poarta si a inceput sa-l apostrofeze.

A avut loc un schimb de replici, proprietarul casei intrebandu-l daca cunoaste legea privitoare la blocarea accesului. Drept raspuns, individul i-a replicat amenintator, laudandu-se: Ba, pai tu stii cine sunt eu? Sunt procurorul Riza!”Stupefiat de raspuns, proprietarul casei i-a raspuns: Cu atat mai mult ca sunteti procuror. Asa respectati legea? Nu va este rusine? Cum este posibil sa abuzati de functia cu care ati fost investit?La care, individul, ulterior afland ca este vorba de procurorul Riza Florentin, prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Calafat, a plecat strigand amenintator: O sa vedem noi!

Domnule procuror, cum vreti sa-i paraditi pe cei pe care ii insultati la ei acasa? Faptul ca va folositi de functie in mod iresponsabil si nelegal constituie ABUZ de putere  in serviciu si este sanctionat penal de legile romane. 

Dumneavoastra cum interpretati in cazul de fata folosirea intenţionată de către o persoană publică a situaţiei de serviciu? Pe intelesul dumneavoastra, Articolul 297/2. De asemenea, considerati ca strigatul amenintator: „O sa vedem noi!” s-ar putea incadra la Articolul 206 cp? Dar propriile dumneavoastra expresii jignitoare.intra la Art. 296?

 

Despre admin

V-ar mai putea interesa

VIDEO LIVE Jurnalistul Bogdan Berneanu:”A murit REGELE! Traiasca raspunderea magistratilor!”

 Majestatea Sa Regele Mihai I al României s-a stins din viață la 96 de ani. Regele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *