Ultimele știri
Acasă / Politica / ALDE DOLJ: CĂLIN POPESCU TĂRICEANU – PROFIL CONSOLIDAT DE PREZIDENȚIABIL

ALDE DOLJ: CĂLIN POPESCU TĂRICEANU – PROFIL CONSOLIDAT DE PREZIDENȚIABIL

Toate sondajele din ultima vreme arată pentru Călin Popescu Tăriceanu un profil puternic de candidat la alegerile prezidențiale de anul viitor, susţin reprezentanţii ALDE Dolj.


„Datele celui mai recent sondaj CURS arată că dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu ar strânge 31% din sufragiile bucureștenilor, în timp ce actualul șef al statului, Klaus Iohannis ar aduna 21% și s-ar clasa astfel pe poziția a doua.

Aceeași cercetare sociologică ne arată că niciunul din liderii actuali ai PNL nu se clasează în primii cinci potențiali candidați la prima poziție în stat. Aceste rezultate arată pe de o parte credibilitatea de care se bucură proiectul ALDE în întregul electorat dar și în electoratul cu orientare liberală. Pe de altă parte, cercetarea ne arată maturitatea la care au ajuns alegătorii români care nu mai reacționează emoțional la orice atac produs la imaginea actorilor politici.

Acuzele la adresa liderului ALDE nu au afectat credibilitatea și susținerea publică a acestuia ci dimpotrivă. Se confirmă astfel trendul ascendent pe care se află ALDE în preferințele românilor. Aceste cifre arată încrederea pe care românii o acordă ALDE și confirmă faptul că agenda și temele asupra cărora ALDE a fost activă sunt cu adevărat de interes pentru români”, susţine deputatul Ion Cupă, vicepreședinte național ALDE.

 

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

ALDE DOLJ: CONSTITUȚIA ÎN PRIMUL RÂND, DOMNULE IOHANNIS! (P)

Deputat Ion Cupă, Vicepreședinte national ALDE: ”Cerem autoritatilor competente sa se sesizeze in legatura cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.