Ultimele știri
Acasă / Politica / Conducerea PSD Dolj a confirmat oficial noua structura PSD Calafat

Conducerea PSD Dolj a confirmat oficial noua structura PSD Calafat

Astazi, conducerea PSD Dolj a confirmat noua echipa de la Calafat care are ca scop castigarea alegerilor locale din iunie 2016. In functia de presedinte a fost confirmat Radu Draghici iar candidat Lucian Ciobanu.


luci ciobanu
Lucian Ciobanu- candidat PSD la Calafat

În ședința Biroului Permanent Județean al PSD Dolj, din data de 07 aprilie 2016, a fost stabilită noua structură de conducerea a Organizației Județene a PSD Calafat, președinte fiind Radu Dan Drăghici.

Candidatul validat de BPJ al PSD Dolj pentru funcția de primar al municipiului Calafat este Lucian Ciobanu. Orice alte informații apărute în spațiul public sunt simple speculații, care au drept scop inducerea în eroare a electoratului.

PSD Dolj a comunicat presei locale, în urmă cu câteva zile, că a luat act de situația organizației municipale Calafat, că susține echipa locală a PSD Calafat având drept scop câștigarea alegerilor locale, cu candidatul pentru funcția de primar al municipiului Calafat Lucian Ciobanu, un om apropiat de semenii lui, sociabil, comunicativ si dispus să facă o altfel de politică.

Biroul de presă al PSD Dolj

Despre Cristian Rudareanu

V-ar mai putea interesa

FINAL pentru coaliția PSD-ALDE? Dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ: Au apărut TENSIUNI

PSD și ALDE se află în mijlocul unor tensiuni interne, afirmă liderul PNL Ludovic Orban. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *