Ultimele știri
Acasă / Politica / Dan Cherciu si-a lansat programul electoral “Pentru Craiova”
SERPICO CRAIOVA

Dan Cherciu si-a lansat programul electoral “Pentru Craiova”

Fostul consilier local Dan Adrian Cherciu, candidat independent susţinut de Alianța Pentru Craiova, formată din M10 și PNȚCD, şi-a lansat, marti, programul electoral, la sediul firmei sale din Pieleşti.


Candidatul pentru Primăria Craiovei, Dan Cherciu, a prezentat programul electoral al alianței sub sloganul “Pentru Craiova – Locul în care să îți placă să te joci, să studiezi, să muncești și să trăiești!”

“Astăzi (n.r.- marti) am anunțat în conferință de presă lansarea programului meu și al Alianței electorale “Pentru Craiova”, care poate fi consultat de acum public accesând link-ul www.pentrucraiova.ro . A venit vremea să învățăm cu toții o lecție nouă: cum să trăim pentru noi, dar și pentru comunitate, pentru orașul în care trăim. Adică, pentru Craiova“,  spune Cherciu.

In programul electoral, Cherciu puncteaza prioritar dezvoltarea economica si turistica a orasului:

“De douăzeci și șase de ani, Craiova și Doljul sunt ținute în sărăcie nu întâmplător, ci din calcul politic meschin, pentru ca un partid să-și conserve baza electorală formată din persoanele sărăcite și împiedicate conștient să iasă din această stare. Plasarea zonei în care trăim în topul sărăciei, al numărului de șomeri și al celui de asistați social are la bază o explicație simplă de tip cauză-efect. Cauza: PSD, efectul: sărăcia. (…) Este timpul să înțelegem că puterea este în mâna oamenilor de bună-credință cărora le pasă ce se întâmplă nu doar în casa lor, ci și în cartierul lor, în localitatea lor, în țara lor. A venit vremea ca oamenii buni să se implice dacă sunt cu adevărat nemulțumiți. Pasivitatea și statul pe margine nu sunt soluții.”

Dan Cherciu considera ca Bania ar putea deveni chiar un oras turistic:  „Cele mai frumoase și fermecătoare orașe europene, fie că vorbim de Paris, Londra, Viena, Budapesta, sau mai aproape de noi, Timișoara, Oradea, chiar Bucureștiul, sunt străbătute de o apă. Noi avem Jiul, de ce nu prin regularizarea cursului și folosind fondurile europene dedicate dezvoltării zonelor metropolitane să nu extindem orașul pe ambele maluri? Administrația locală trebuie doar să gândească acest proiect și să construiască pe cele două maluri o infrastructură rutieră și de utilități. Inițiativa privată va desăvârși restul!”.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

UPDATE. La Repubblica: Război în Israel, știrile de azi. Iran la ONU: „Dreptul la autoapărare”. Macron: „Răspuns disproporționat. Izolați Teheranul”. WSJ: „Eșecul de lansare pentru jumătate dintre dronele iraniene”

UPDATE. Netanyahu: „Iranul va trebui să aștepte nervos răspunsul nostru.” Mass-media: „Apărarea antiaeriană iraniană în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.