Ultimele știri
Acasă / Politica / Declaraţie surprinzătoare a lui Victor Ponta. ”Ce mi-a trebuit…”
SERPICO CRAIOVA

Declaraţie surprinzătoare a lui Victor Ponta. ”Ce mi-a trebuit…”

Întrebat dacă este adevărat că Elena Udrea a venit la el să negocieze numirea procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, Ponta a confirmat parţial şi a spus că episodul este doar o parte din poveste, adăugând că va oferi detalii la momentul potrivit.


ponta

(Este adevărat că Elena Udrea a venit la dvs, ca mesager al lui Traian Băsescu ?-nr.) Un pic aşa, nu mult. E o bucăţică dintr-o poveste amară pe care, la un moment dat, o să o povestim că e frumos”, a declarat Ponta.

Totuşi, asta nu a fost principalul mesaj pe care l-a transmis Victor Ponta în emisiunea de ieri. Una dintre declaraţiile surpriză a venit abia după şi a surprins pe toată lumea: „Am divorţat, dar am rămas îndrăgostiţi!”.

Vedeţi AICI declaraţia lui Ponta la care nu se aştepta nimeni: Am divorţat, dar am rămas îndrăgostiţi!”

Ponta candidează la șefia Camerei

Fostul premier Victor Ponta îşi depune azi candidatura în PSD pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, după ce plenul a luat act de încetarea mandatului lui Valeriu Zgonea.

ponta-dragnea1

Foto: psnews.ro

 Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că lui i-ar fi „ruşine” să fie urmaşul lui Zgonea. „Am discutat cu foarte mulţi colegi care mi-au zis că e bine pentru PSD şi pentru Parlament”, şi-a explicat Ponta demersul. „Eu sper să mă susţină Liviu (Dragnea, n.r.)”, a adăugat acesta. Dragnea susţine însă că numele noului şef al Camerei este „răspunderea” lui, astfel încât „decizia finală” îi aparţine şi a precizat că ar fi fost indicat să nu se lanseze candidaţii în public, ci mai întâi să aibă loc o discuţie în partid. „Eu nu aş putea să stau aici cu ciocănelul în mână şi să dau cuvântul domnului Cernea”, a adăugat el. Interimatul şefiei Camerei este asigurat de deputatul PSD Florin Iordache. Liviu Dragnea are ultimul cuvânt în susţinerea lui Victor Ponta pentru a treia funcţie în stat.

Dragnea despre şefia Camerei: O să le fac colegilor mei o propunere pe care sigur o vor accepta

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat marţi că va face o propunere în cadrul Comitetului Executiv Naţional al partidului referitoare la şefia Camerei Deputaţilor, arătându-se sigur că aceasta va fi acceptată.

Astăzi, unii dintre noi trebuie să dea un test de răbdare, de inteligenţă, de maturitate, de responsabilitate. Pentru noi este important astăzi să arătăm că în sfârşit, o dată pentru totdeauna, PSD-ul reuşeşte să-şi gestioneze un câştig, reuşeşte să conserve o victorie politică. Eu o să le fac astăzi, spre finalul discuţiei, colegilor mei o propunere pe care sigur o vor accepta”, a declarat Dragnea, înaintea şedinţei, întrebat dacă îl susţine pe Victor Ponta la şefia Camerei Deputaţilor.

Întrebat şi dacă această funcţie va fi ocupată de Florin Iordache, Dragnea a răspuns: “V-am spus mereu, şi este ultima dată când vă spun, dacă nu vreţi să înţelegeţi, îmi pare rău, singura sursă credibilă de informaţii din partid sunt eu. Dacă mergeţi mereu după fentă, o să greşiţi mereu”. La întrebarea dacă Victor Ponta a trecut testul de răbdare şi inteligenţă, Dragnea a spus: “Vedem acum“. AGERPRES

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Partidul lui Dan Voiculescu a schimbat conducerea de la Dolj. Cine sunt cei care vor conduce filiala Partidului Umanist Social Liberal

Filiala Dolj a Partidului Umanist Social Liberal are, din această săptămână, o nouă conducere. Prin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.