Ultimele știri
Acasă / Politica / Descoperirea care arunca in AER tot ce se stia pana acum | VIDEO

Descoperirea care arunca in AER tot ce se stia pana acum | VIDEO

Dezvăluire EPOCALĂ despre cel mai bun PRIETEN al omului.

Oamenii de ştiinţă au dezgheţat un exemplar al unei specii canine dispărute, despre care se crede că a fost îngheţat în permafrostul siberian timp de 12.400 de ani. Rămăşiţele mumificate ale animalului au fost găsite pe malul râului Syalakh, Rusia.


https://www.youtube.com/watch?v=x3cw9ZR0aMg

Căţeluşul antic are încă dinţi, iar creierul său este intact, relatează mirror.co.uk, citat de evz.ro. Experţii examinează dacă acesta a fost un „animal de companie” sau nu. Controversatul Hwang Woo-suk, un guru sud coreean al clonării, prezent la autopsia animalului, a luat probe de piele, muşchi şi cartilagii în încercarea de a aduce specia dispărută înapoi la viaţă.

O înregistrare video arată cum murdăria de mii de ani este îndepărtată de pe căţeluşul ingheţat. O “rudă” a căţeluşului a fost descoperită în aceeaşi locaţie, cu patru ani înainte. Sergey Fedorov, cercetător la Universitatea de Nord-Est a Rusiei a declarat: „Acesta este mult mai bine conservat decât cel de dinainte, de aceea sperăm să adunăm cât mai multe noi informaţii. Avem primul creier intact al unui prădător din acea vreme”.

 În urma cercetărilor primului animal găsit s-a demonstrat că acesta era mai degrabă un câine, nu un lup, aşa cum se crezuse. Rămăşiţele umane găsite tot în acea zonă arată că aceşti căţeluşi erau animale de companie sau erau folosiţi de oamenii primitivi la muncă.

Despre Alex Mihai

V-ar mai putea interesa

Și tu poți SALVA o VIAȚĂ! Semnează pentru construirea Spitalului Regional de Urgență al Olteniei

Spune STOP compromiterii de către guvernul PSD-ALDE a proiectului de construire a Spitalului Regional de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *