Ultimele știri
Acasă / Politica / Europarlamentarul PNL Marian Jean Marinescu: „Viorica Dăncilă, cel mai slab candidat de prim-ministru“ VIDEO

Europarlamentarul PNL Marian Jean Marinescu: „Viorica Dăncilă, cel mai slab candidat de prim-ministru“ VIDEO

Europarlamentarul PNL Marian Jean Marinescu a criticat propunerea de premier pe care PSD a făcut-o zilele trecute. 


Marinescu a afirmat că Viorica Dăncilă este „cel mai slab candidat de prim-ministru pe care l-a avut România vreodată“. „Singurul criteriu pe care a fost aleasă a fost că este din același județ cu președintele partidului. (…) Degeaba a pus pe cineva care este ascultătoare! Că asta am auzit că era aprecierea: nu este conflictuală și se înțelege bine cu toată lumea. Prim-ministrul României se duce singur pe unde se duce, sunt tot felul de situații. Nu poate să stea cineva în spatele lui. Și nu cred că poate să facă față, din păcate! Fiecare dintre noi are niște limite, trebuie să ni le vedem. Dacă de tine depind și alții, cred că trebuie să-ți vezi limitele“, a afirmat europarlamentarul in cadrul unei conferințe de presă susținuta la Craiova.

Marinescu a mai adaugat:” Asta este situația, nu au nici un fel de legătură cu ce vrea cetățeanul român. Au legătură doar cu justiția, ca să își rezolve problemele și cu problemele lor de partid“. In ceea ce privește controversatele modificări ale legilor justiției, europarlamentarul consideră că vor exista efecte nedorite în următoarea perioadă. În luna februarie, în plenul Parlamentului European se va discuta despre situația statului de drept în România, iar Comisia Europeană va reacționa și ea prin raportul MCV. „Mesajul pe care vreau să-l transmit în perioada următoare este că România nu este ce se vede prin acest guvern. Românii sunt altfel“, a încheiat Marinescu, relateaza gds.ro.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

ALDE DOLJ: CONSTITUȚIA ÎN PRIMUL RÂND, DOMNULE IOHANNIS! (P)

Deputat Ion Cupă, Vicepreședinte national ALDE: ”Cerem autoritatilor competente sa se sesizeze in legatura cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.