Ultimele știri
Acasă / Politica / Generalul Dumitru Iliescu dezvăluie motivul pentru care Liviu Dragnea s-a retras! Fostul consilier prezidențial pe siguranță națională face dezvăluiri senzaționale. Operațiunea „Noi suntem Statul!”

Generalul Dumitru Iliescu dezvăluie motivul pentru care Liviu Dragnea s-a retras! Fostul consilier prezidențial pe siguranță națională face dezvăluiri senzaționale. Operațiunea „Noi suntem Statul!”

Fostul director al Serviciului Român de Protecție și Pază, Dumitru Iliescu, face dezvăluiri șocante pe pagina sa de Facebook. Cel care a condus SPP-ul între 1990 și 1996 scrie că la începutul anului 2009, când Liviu Dragnea a fost Ministru de Interne pentru 10 zile, actualului lider PSD i s-a deschis un dosar penal pentru a fi ascultător Serviciilor Secrete. Iliescu dezvăluie că Dragnea a demisionat în 2009 după o discuție avută cu el.


Serialul de dezvăluiri „Noi suntem Statul!” – Toate episoadele

Dumitru Iliescu, care a fost și consilier prezidențial pe probleme de siguranță națională în timpul ultimului mandat al lui Ion Iliescu, scrie că ce i se intâmplă zilele acestea lui Liviu Dragnea nu este întâmplător, fiind o țintă a Sistemului.

“Domnia sa ca și ceilalți lideri importanți ai PSD, de la nivel central sau local, au fost permanent ținte ale serviciilor secrete, care su acționat și acționează după un plan bine elaborate”, scrie Iliescu pe pagina sa de socializare, citat de EVZ.ro.

Lui Dragnea i s-a redeschis un dosar în care primise inițial NUP

Acesta dezvăluie că la începutul anului 2009, când Dragnea a fost numit Ministru de Interne, acesta a fost supus unor presiuni fantastice din partea Serviciilor Secrete. “ Vă întrebați desigur ce l-a determinat pe Domnul Dragnea să se retragă din funcția de ministru de interne, după 10 zile de la preluarea acestui potofoliu. Înainte de a-l numi, Domnul Băsescu l-a chemat la Cotroceni unde i-a pus câteva condiții, printre care și numirea unor persoane, agreate de el, în conducerea MAI. Deși Domnul Dragnea a acceptat inițial condițiile, conducerea SRI, pentru mai multa siguranșță a dispus, unor procurori din DNA, să-i redeschidă acestuia două dosare penale, cu fapte de corupție, care fuseseră soluționate anterior cu NUP. Am fost informat despre această operațiune chiar de o persoană din SRI, prezentându-mi-se și dovezi în acest sens. I-am informat despre situația creată pe Domnul Geoana și pe Domnul Adrian Năstase, cu care Domnul Dragnea avea o relație apropiată. Domnul Năstase mi-a sugerat să am o discuție cu Domnul Dragnea. M-am întâlnit cu Domnia sa într-un salon de protocol la Senat și i-am relatat despre acțiunea ce i s-a pregătit. I-am spus că nu eu sunt cel care decide ce să facă, ci Domnia sa, care în acel moment avea la dispoziție și instrumentele cu care să verifice veridicitatea informațiilor primate”, susține fostul director SPP.

CITESTE mai departe AICI

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Klaus Iohannis crede că premierul nu face faţă funcţiei: „Solicit demisia prim-ministrului Viorica Dăncilă” Breaking news! Update

Președintele României, Klaus Iohannis, a solicitat, vineri, la Palatul Cotroceni, demisia Vioricăi Dăncilă din fruntea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *