Ultimele știri
Acasă / Politica / Pavel Badea, exclus din PNL. Organizaţia liberală din Craiova a fost dizolvată
SERPICO CRAIOVA

Pavel Badea, exclus din PNL. Organizaţia liberală din Craiova a fost dizolvată

Pavel Badea a fost exclus vineri seară din PNL după o ședință de partid cu scântei. Odată cu excluderea acestuia din partid, a fost dizolvată şi organizaţia municipală Craiova a PNL.


badea

Scandalul a pornit de la rezultatul nesatisfăcător de la alegerile locale din Craiova, foștii pedeliști încercând să înlocuiască un consilier PNL din cei șase care au primit mandat în Consiliul Local cu un alt candidat din fostul PDL. Discuțiile au degenerat, iar Pavel Badea și președintele organizației județene, Nicolae Giugea au început să-și spună cuvinte grele. Nervoși, peneliștii din aripa liberală au ieșit din sală. În absența lor, Biroul Permanent Județean a propus și votat excluderea lui Pavel Badea din partid pentru atitudine nepotrivită față de președintele Giugea. Dezamăgit, Pavel Badea, care demisionase cu o zi înainte din funcția de președinte al PNL Craiova, a precizat că nu va contesta decizia. ”Vineri, 10 iunie, am împlinit 49 de ani. Am primit cadou excluderea din PNL. Domnilor liberali,mult succes în continuare!”, a spus Badea, citat de gds.ro. Conducerea PNL

Pavel Badea renunţase la funcția de conducere a PNL Craiova, ca urmare a rezultatului alegerilor de duminica trecută. Badea a avut un procent de doar 13,18%.  “În aceasta săptămâna am reflectat foarte mult asupra rezultatului alegerilor  şi am luat decizia să renunț la funcția de Președinte al Organizației Municipale Craiova a Partidului Național Liberal. Această funcție am ocupat-o printr-o decizie a Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal, în urma candidaturii mele la Primăria municipiului Craiova. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste 6 luni și le doresc să nu-și piardă speranța și mult succes celor care se vor ocupa de conducerea organizației municipale precum și colegilor mei liberali. Le mulțumesc, de asemenea, craiovenilor care au crezut în mine și le garantez că voi rămâne același Pavel Badea pe care l-au cunoscut și în care au avut încredere”, a scris Pavel Badea pe o reţea de socializare.

Conducerea PNL Craiova va fi asigurată temporar de Ștefan Stoica de la fostul PDL.

Noul preşedinte interimar al PNL Craiova, Ştefan Stoica, a fost deputat în Parlamentul României până în 27 octombrie 2014, el piezându-şi mandatul după ce Agenţia Naţională de Integritate a câştigat procesul cu acesta, fiind declarat incompatibil în anul 2011, pe motiv că în timp ce era consilier judeţean la Dolj deţinea şi funcţia de director al Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Partidul lui Dan Voiculescu a schimbat conducerea de la Dolj. Cine sunt cei care vor conduce filiala Partidului Umanist Social Liberal

Filiala Dolj a Partidului Umanist Social Liberal are, din această săptămână, o nouă conducere. Prin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.