Ultimele știri
Acasă / Campanie 2018 / Ponta e gata să arunce în aer PSD-ul! DEZVĂLUIRI-FLUVIU despre Dragnea: „Ştiu multe adevăruri. Nu termin în 5 ani”

Ponta e gata să arunce în aer PSD-ul! DEZVĂLUIRI-FLUVIU despre Dragnea: „Ştiu multe adevăruri. Nu termin în 5 ani”

Fostul premier Victor Ponta l-a ameninţat marţi pe liderul PSD Liviu Dragnea că va face publice toate „adevărurile” pe care le ştie despre el. Ponta a spus zilele trecute că Dragnea era prieten cu Florian Coldea şi îi ducea acestuia vinuri scumpe.


„De câte ori va spune o minciună despre mine, eu îi mai zic un adevăr. Ştiu multe adevăruri şi nu terminăm în 5 ani”, le-a spus Ponta jurnaliştilor de la Parlament, cu referire la liderul PSD Liviu Dragnea.

Declaraţia survine după ce fostul premier al României să dezvăluie detalii din grupul „Noi suntem Statul” şi despre cadourile pe care preşedintele PSD i le făcea lui Florian Coldea.

„Deci când a zis prostia aia că sunt plătit de Soros, de SRI, de nu ştiu cine, de Băsescu, eu i-am zis un adevăr, unul mic, îl ştim noi”, a mai spus Ponta cu referire la sticlele de vin pentru Coldea.

Legat de faptul că unii lideri judeţeni PSD cer excluderea sa din partid, fostul şef al social-democraţilor a spus: „Dl Dragnea, când vrea să facă ceva, îi pune pe alţii. Îmi mai scriu odată demisia dacă e nevoie”.

Fostul premier a scris, duminică seara, pe Facebook, că la SRI „sigur au mai rămas din sticlele de vin pe care le ducea Liviu pentru prietenul lui Florin!”.

Dragnea a evitat să comenteze afirmaţiile lui Ponta şi a declarat: „Eu nu sunt nici naş, nici fin cu Florian Coldea”. sursa: evz.ro

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Ministerul de Interne, APEL către populaţie

Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I.) face un APEL către populaţie după tragicul accident petrecut marţi, în Ungaria, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *