Ultimele știri
Acasă / Economic / Prima editie a Targului de Turism al Olteniei isi deschide portile vineri

Prima editie a Targului de Turism al Olteniei isi deschide portile vineri

Oferte estivale cu reduceri

Timp de trei zile, touroperatori și agenții de turism din România,  Bulgaria și  Spania vin la Craiova sa expuna ofertele de turism.


Prima ediție a Târgului de Turism al Olteniei își deschide porțile în perioada 18-20 martie, la Centrul Multifuncțional Craiova. „Acest târg este un experiment unic în ultimii 25 de ani, fiind prima ediție a unui târg de turism în această zonă a țării. Vor fi prezenți și reprezentanți ai Camerelor de comerț Vidin și Zaicear, însoțiți de o delegație de șapte-opt oameni de afaceri bulgari“, a precizat George Moțățăianu, directorul Direcției Târguri și Expoziții din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Dolj.

Cei care isi planifica vacanta pentru 2016 au posibilitatea descopere noi destinati turistice. Agențiile de turism vor oferi diverse reduceri la pachetele de vacanta, Sistemul de „early booking“ (rezervare din timp) ar putea ajunge până la 45% din prețul pachetului turistic, potrivit organizatorilor. „Acest târg de turism este primul organizat în zona Olteniei, pentru că și oamenii din această zonă merită să își găsească oferta de vacanță mult visată. Muncim 50 de săptămâni pe an și merităm să avem o săptămână în care să ne relaxăm“, a spus Nicoleta Dicoiu, organizator.

Destinațiile  preferate de olteni in 2016 sunt Bulgaria, Grecia, Spania, Italia și Portugalia.

Organizatorii primei editii a Târgului de Turism al Olteniei aduce si alte surprize pentru vizitatori. Pe parcursul celor trei zile de târg vor fi realizate diverse programe artistice, plimbări cu balonul cu aer cald, o bursă a locurilor de muncă pentru cei care vor să lucreze în turism (in Romania si Germania) și o tombolă în urma căreia un cuplu va câștiga un weekend pe Litoralul romanesc.

De asemenea, Targul de Turism al Olteniei, va prezenta un nou obiectiv turistic dedicat orasului Craiova. Este vorba de Podul Indragostitilor, urmand exemplul unor constructii similar din marile orase:Paris, Koln, Sankt Petesburg, Londra, Roma, Venetia.

Târgul de Turism Oltenia este organizat de RS Multiservice SRL. Suita manifestarilor beneficiaza de sprijinul Primăriei Craiova, Consiliile Judetene: Dolj, Gorj, Mehedinti, Valcea, si al Camerei de Comerț și Industrie Dolj.

Programul de vizitare va fi in intervalul orar 10.00-18.00, in fiecare dintre cele trei zile de expozitie.

 

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Șeful grupului parlamentar al PPE, critici dure la adresa guvernării PSD-ALDE: Guvernul socialist de la Bucureşti face abuz de putere cu scopul de a facilita corupţia

Guvernul României, atenționare de la Bruxelles. Europarlamentarul german Manfred Weber a cerut Guvernului României, într-o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *