Ultimele știri
Acasă / Politica / REVOLTATOR. Vama Veche va fi transformata in tabara pentru refugiati

REVOLTATOR. Vama Veche va fi transformata in tabara pentru refugiati

Aproximativ 500 de refugiați vor fi cazați într-o fostă unitate militară, pe litoralul românesc, la Vama Veche, 2 mai și Limanu, dar nici măcar autoritățile din zonă nu sunt de acord.


Autoritățile nu au confirmat acest lucru încă, dar lucrările de amenajare sunt în plină desfășurare. În localitatea Vama Veche, din județul Constanța, la mai puțin 20 de metri de granița cu Bulgaria, mai multe echipe de muncitori lucrează la foc continuu pentru a termina de reabilitat o fostă unitate militară. În acest loc urmează să fie cazați mai mulți cetățeni sirieni, care vor face parte din cota refugiaților pe care România o are, potrivit știrilor protv.

vama

Garda de Coastă a trimis acum câteva luni o solicitare la toate autoritățile din sudul litoralului, cerând informații despre clădiri care pot fi transformate în centre pentru refugiați. Localnicii din zona respectivă nu sunt încântați de această idee. Cei mai mulți au spus pentru jurnaliști că nu știu ce fel de oameni sunt, și nici măcat primarul nu e de acord.

Garda de Coasta nu a transmis nimic oficial până acum, dar a recunoscut un singur lucru, și anume că se fac lucrări de igienizare a imobilului.

 

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Și tu poți SALVA o VIAȚĂ! Semnează pentru construirea Spitalului Regional de Urgență al Olteniei

Spune STOP compromiterii de către guvernul PSD-ALDE a proiectului de construire a Spitalului Regional de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *