Ultimele știri
Acasă / Politica / Senatoarea lui Manda, probleme cu abecedarul parlamentar

Senatoarea lui Manda, probleme cu abecedarul parlamentar

In mai bine de-o jumatate de an de politica parlamentara, senatoarea PSD Dolj, Lavinia Craioveanu inca nu a reusit sa distinga intre mandatul legislativ si sesiunea de lucru. 


Pe pagina sa de Facebook, Lavinia a produs ieri un calduros indemn la munca pentru colegii sai din Senat, intorcandu-i insa cu trei anotimpuri in urma, cand acestia intrau cu juramant in paine:

Prima zi de lucru din aceasta legislatura ca „mana dreapta” a liderului de Grup , o noua sesiune parlamentara. Sa ne dea Dumnezeu putere de munca si intelepciune pentru ca ne dorim sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor alegatorilor nostri. Mult succes tuturor colegilor!”

Pe faza, fostul deputat liberal Horatiu Buzatu i-a aplicat doamnei senator o corectie de minima cultura parlamentara:

„Credeți că doar miniștrii guvernului Dragnea sunt proști? Ei bine, nici aleșii săi nu sunt de vreo fală.  După cum se vede din captura de ecran, o duamnă senatoare de Dolj susține că astăzi începu o nouă „legislatură”. 
Băi frate, nu se găsește nimeni să-i explice madamei că azi începu o nouă sesiune? 
Alooo, cucoană, vezi ca azi începu o nouă sesiune … Legislatura a început mai de mult: anu’ trecut, prin decembrie.
P.S. Oprea, ce faci măi acolo, vegetezi? De ce nu explici colegilor de la PSD cum funcționează treburile astea?  

sursa foto: staredefapt.ro

Ca fosta sefa peste invatamantul doljean, Lavinia Craioveanu s-a bucurat de recomandari intelectuale din partea partidului, pentru a promova anul trecut in Parlament.  Sustinatorul ei cel mai frenetic a fost si este presedintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, alaturi de care Lavinia e tare mandra sa pozeze, declarandu-se chiar „mana dreapta” a acestuia. Altminteri, mana destul de larga doamna senator Craioveanu, daca socotim numai cei 63.000 de lei  pe care i-a varat in contul partidului, cu titlu de imprumut, in campania electorala din 2016.

 

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Întâlnire interesantă între „GREII” din PNL Dolj/ VIDEO

Ștefan Stoica – președintele PNL Dolj, europarlamentarul Marian Jean Marinescu, senatorul Mario Ovidiu Oprea și …

Un comentariu

  1. Este penibil comentariul fostului deputat Horațiu Buzatu ,deputat rejectat de liberali ! Articolul din care s-a extras acest crampei relevă foarte clar la ce moment se face referire…nu este nicio confuzie. Adrenalina consecință a urii acestui comentator, rejectat, are o explicație în existența unei ” traume ” recente din perioada în care d-na Lavinia Craioveanu a indeplinit funcția de inspector școlar general … Mă așteptam la decență din partea familiei Buzatu! M-am înșelat ! Când pierzi pe mâna ta de ce împroști cu noroi tocmai pe cei la ușa cărora ți-ai îndoit cocoașa și ți-au oferit șansa să arăți ce poți prin potențialul propriu? Sau daca a mers odata, la Predeal, cu mai multi ani înainte…au crezut ca merge mereu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *