Ultimele știri
Acasă / Politica / SURSE: Marele miting al PSD, organizat pe 19 mai. Baronii caută autocare ca să aducă membrii de partid la Bucureşti

SURSE: Marele miting al PSD, organizat pe 19 mai. Baronii caută autocare ca să aducă membrii de partid la Bucureşti

PSD a ales data de sâmbătă, 19 mai, pentru organizarea mitingului anunţat de Liviu Dragnea, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid.


Liderii locali ai partidului au început deja să închirieze autocare cu care să aducă la Bucureşti activiştii de partid. Reamintim că Dragnea a spus că mitingul e organizat pentru a arăta sprijinul PSD pentru familia tradiţională, dar surse din PSD au declarat pentru G4Media.ro că scopul real este exprimarea susţinerii pentru partid şi pentru modificarea legilor justiţiei.

Sursele citate au declarat că Dragnea îşi doreşte strângerea a un milion de oameni la miting pentru a arăta că mare parte a populaţiei sprijină atacurile PSD la justiţie.

Mitingul PSD va avea loc la fix o săptămână după cel organizat de comunitatea Corupţia Ucide, care a lansat pe Facebook un apel în acest sens în urmă cu o lună.

Ca o curiozitate, tot pe 19 mai, dar acum 11 ani, a avut loc primul referendum pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, organizat de PSD, PNL şi Dan Voiculescu. Forţele politice anti-Băsescu au suferit atunci o înfrângere usturătoare: 74,48% dintre votanţi au fost împotriva demiterii.

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Senatorul PNL Florin Cîţu avertizează: Atenţie! Urmează taxe noi

Senatorul PNL Florin Cîţu avertizează, într-o postare pe Facebook, că urmează taxe noi, întrucât în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *