Ultimele știri
Acasă / Publicitate / ALDE Dolj „DĂRUIEȘTE BUCURIE DE PAȘTE“. Președintele Ion Cupă: Bucurie și Lumină, în case și în suflete! Paște Fericit!

ALDE Dolj „DĂRUIEȘTE BUCURIE DE PAȘTE“. Președintele Ion Cupă: Bucurie și Lumină, în case și în suflete! Paște Fericit!

De-a lungul întregii săptămâni, lideri ai ALDE Dolj împreună cu liderii ALDE din mai multe localități au vizitat și vor vizita familii nevoiașe, familii cu mulți copii, oameni bătrâni singuri cărora le vor oferi mici bucurii care să le facă Sărbătoarea Sfântă a Paștelui puțin mai frumoasă.


Acțiunea ALDE Dolj „DĂRUIEȘTE BUCURIE DE PAȘTE“ se derulează în aceste zile în mai multe localități din județ: Băilești, Ghidici, Ghercești, Siliștea Crucii, Bucovăț, Gighera, Întorsura, Vârvoru de Jos, Botoșești-Paia, Bistreț, Drănic, Mârșani, Ghindeni, Calafat, Balta Verde-Podari, și în câteva cartiere din Craiova: Romanești, Brestei, Centru.

Aproape 100 de copii din medii sociale defavorizate, 50 de oameni nevoiași și 50 de oameni în vârstă singuri vor beneficia de gestul de omenie al reprezentanților ALDE Dolj. „Este omenește să ne gândim măcar de sărbători la cei care sunt mai puțin norocoși, viața aducându-le atâtea suferințe și lipsuri“, a declarat Anișoara Stănculescu, președinta Organizației de femei a ALDE Dolj.

Inițiativa ALDE Dolj „Daruiește Bucurie de Paște“ se vrea a fi în același timp un Apel către toți doljenii cu suflet mare să facă gesturi similare în comunitățile lor, către semenii lor care au cu adevărat nevoie de sprijin și solidaritate.

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Eurodeputatul Marian Jean Marinescu: Guvernul #PSD-#ALDE minte fără ruşine în legătură cu spitalele regionale! Principala cauză a amânării este bugetul României

Eurodeputatul PNL Marian Jean Marinescu, vicepreşedinte al Grupului PPE din Parlamentul European (PE), susţine că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *