Ultimele știri
Acasă / Regiunea-Oltenia / VIDEO/ Informatia orei de la Londra. Primaria Craiova a semnat cu BERD un contract de imprumut in valoare de 15 milioane de euro

VIDEO/ Informatia orei de la Londra. Primaria Craiova a semnat cu BERD un contract de imprumut in valoare de 15 milioane de euro

 Primarul Municipiului Craiova, Mihail Genoiu, împreună cu Administratorul Public, Sorin Manda și Directorul BERD pentru infrastructură municipală și de mediu, Susan Goeransson au semnat, marti, la Londra, contractul de împrumut în valoare de 15.000.000 Euro destinat îmbunătățirii vieții a peste 300.000 locuitori ai orașului nostru prin achiziționarea de autobuze cu nivel scăzut de emisii și îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor publice, sustin autoritatile publice craiovene.


Astfel, in perioada imediat următoare, se vor demara procedurile pentru a achiziționa un număr de până la 40 autobuze Euro 6, si pentru reabilitarea celor două clădiri în care funcționează Primăria Craiova – fostul Hotel Palace și sediul central.

De asemenea, contractul prevede si reabilitarea mai multor corpuri ale unor instituții de învățământ. Aflati din VIDEO despre ce scoli este vorba!

 

 

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

Asociaţiile cu datorii la Compania de Apă Oltenia ramân fără apă potabilă. Sunt afectaţi şi buni platnicii VIDEO

Mii de craioveni rămân fără apă rece la robinet. Compania de Apă Oltenia (CAO) nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *