Ultimele știri
Acasă / Sănătate / DOLJ: O comisie va identifica și evalua zonele cu vulnerabilitate privind riscul de vaccinare antirujeolică

DOLJ: O comisie va identifica și evalua zonele cu vulnerabilitate privind riscul de vaccinare antirujeolică

La nivelul judeţului Dolj, prin Ordinul Prefectului nr. 239/19.07.2017, s-a constituit comisia de identificare și evaluare a zonelor cu vulnerabilitate privind riscul de vaccinare antirujeolică la nivelul județului Dolj, formată din:


directorul excutiv al  Direcției de Sănătate Publică Dolj, coordonatorul compartimentului supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile din cadrul D.S.P Dolj, președintele Societății Naționale de Medicina Familiei – Filiala Dolj și al Patronatului Medicilor de Familie Dolj, un reprezentant al Instituției Prefectului – județul Dolj şi administratorul public al Consiliului Județean Dolj.

In cadrul şedinţei de miercuri a Colegiului Prefectural, prefectul judeţului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, a vorbit despre măsurile dispuse de Instituţia Prefectului Judeţului Dolj în ceea ce priveşte Campania de vaccinare antirujeolică:

“ În data de 19.07.2017 s-a organizat prima ședință de lucru. Având în vedere solicitarea Ministerului Sănătății către D.S.P Dolj din data de 20.07.2017, de raportare a unor date legate de limitarea extinderii epidemiei de rujeolă, în cursul aceleiași zile la sediul Instituției Prefectului – județul Dolj s-a organizat o nouă întâlnire cu participarea Direcției de Sănătate Publică, Direcției de Statistică Dolj, a Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Dolj precum și a Direcției de evidență a Persoanelor Dolj în cadrul căreia s-a stabilit procedura de lucru astfel încât la data stabilită de Ministerul Sănătății, respectiv 25.07.2017, D.S.P Dolj să comunice datele solicitate către minister” a spus prefectul judeţului Dolj, Dan Narcis Purcărescu.

Despre admin

V-ar mai putea interesa

EXCLUSIV/Risc de infectare la Craiova. Traseul deşeurilor MEDICALE TOXICE trece prin parcarea auto a Spitalului Clinic de Urgenţă. Risc crescut inclusiv pentru transportatori

Deşeurile periculoase generate zilnic de manevrele medicale din URGENŢA SPITALULUI Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *