Ultimele știri
Acasă / Sănătate / Jandarmii craioveni donează sânge cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române

Jandarmii craioveni donează sânge cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române

Joi, 21 martie a.c., aproximativ 50 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor dona sânge cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, sărbătorită în fiecare an la data de 3 aprilie.


Acţiunea de donare de sânge este prima activitate cuprinsă în programul dedicat sărbătoririi a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. Donarea de sânge se va realiza la sediul unității, prin intermediul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Craiova, în scopul de a încuraja cetățenii să participe frecvent la astfel de activități.

La nivel local, dar și național, jandarmii sunt susținători ai campaniilor de donare de sânge, fiind deseori inițiatori și promovând donarea, pentru a atrage un semnal de alarmă asupra importanței sângelui în salvarea vieților omenești.
Trebuie să întelegem că sângele este o resursă importată și înseamnă viață. Și de ce nu, trebuie să ne gândim că și noi am putea avea nevoie, la un moment dat, de sânge.

 

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Gripa, între epidemie şi isterie. Medicul Vasi Rădulescu vorbeşte despre cum să facem faţă GRIPEI. În Dolj sunt cinci cazuri confirmate VIDEO

Direcţia de Sănătate Publică Dolj anunţă apariţia a cinci cazuri de gripă confirmate.  „Toţi cei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.