Ultimele știri
Acasă / Sport / BOMBĂ ÎN FOTBAL. Cum au prezentat cele două ziare din Islanda Brexit-ul fotbalistic de la Euro 2016. PLUS. Cele mai bune glume după eliminarea Angliei | VIDEO cu MOMENTUL ISTORIC în care VIKINGII îşi salută publicul
SERPICO CRAIOVA

BOMBĂ ÎN FOTBAL. Cum au prezentat cele două ziare din Islanda Brexit-ul fotbalistic de la Euro 2016. PLUS. Cele mai bune glume după eliminarea Angliei | VIDEO cu MOMENTUL ISTORIC în care VIKINGII îşi salută publicul

Echipa naţională de fotbal a Islandei este marea surpriză a Campionatului European 2016. La prima participare la un astfel de turneu, ţara nordică s-a calificat în sferturi după ce a eliminat Anglia cu scorul de 2-1. Cum a fost marcată victoria de cele două ziare din Islanda şi care sunt cele mai reuşite glume apărute după eliminarea englezilor.


islanda-1-465x390

Pentru suporteri islandezi a fost o noapte de nedescris. Mii de oameni au ieșit în stradă pentru a sărbători victoria echipei lor naţionale în faţa Angliei.  Sunt 330.000 de locuitori în Islanda, dar această ţară reprezintă cea mai mare surpriză din istorie la un campionat european.

Câteva din expresiile folosite de jurnaliștii prezenți în Franța în încercarea de găsi cuvintele potrivite să descrie povestea Islandei la Euro, au fost: „un miracol fotbalistic”, „surpriza turneului”, „magia elfilor”.

În contextul Brexit-ului şi a înfrângerii Angliei la Euro 2016, cele două ziare in Islanda au prezentat astfel succesul lor istoric:

De asemenea, internauţii de Twitter şi Facebook nu au pierdut ocazia să facă glume despre înfrângerea Angliei, “ieşită de 2 ori din Europa”.

View image on TwitterView image on Twitter

Iata momentul unic (denumit “momentul vikingilor” care a avut loc pe stadion, imediat după victoria Islandei în faţa Angliei: 

Vă prezentăm câteva dintre cele mai reuşite glume: 

“Reuşita este cu atât mai impresionantă cu cât populaţia Islandei este egală cu populaţia oraşului Leicester”.

“Anglia este singura ţară care a ieşit din Europa de două ori într-o săptămâna” a fost poate cea mai populară glumă pe reţelele de socializare după meci.

“Antrenorul Angliei are un salariu de 4.6 milioane de dolari pe an. Antrenorul Islandei este part-time dentist”.

“Până şi Regina Marii Britanii ţine cu Islanda după Brexi”.

View image on TwitterView image on Twitter

Sursa: evz.ro

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

România, în Grupa E la Campionatul European de fotbal „EURO 2024”

România este în Grupa E la turneul final al Campionatului European de fotbal – EURO …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.