Ultimele știri
Acasă / Sport / Vorbe grele la loja Universităţii Craiova: Patronul şi-a înjurat preşedintele. Preşedintele îl bârfeşte că “bea până se scapă pe el”

Vorbe grele la loja Universităţii Craiova: Patronul şi-a înjurat preşedintele. Preşedintele îl bârfeşte că “bea până se scapă pe el”

Autor: Mario Morcov


În timpul partidei pe care CSU Craiova a disputat-o în etapa a şasea, la Severin, cu FC Botoşani, loja rezervată oficialilor craioveni s-a cutremurat de înjurături. Nu la adresa arbitrilor şi nici a adversarilor moldoveni.foto:Mihai Rotaru

Au fost câteva replici grele cu dedicaţie pentru prerşedintele Marcel Popescu, de la însuşi patronului clubului, Mihai Rotaru, care a explodat nervos la o observaţie ”chioară” a subalternului său şi anume că Universitatea nu ar avea în teren jucătorul obligatoriu sub 21 de ani! Pe Rotaru l-au trecut toate apele, cât pe ce să scape din mână paharul de protocol. I-a venit inima la loc când, holbându-se mai bine la joc, l-a zărit în formula de atac pe Andrei Burlacu, tânărul în vîrstă de 20 de ani adus la Craiova chiar de la Botoşani.  Ce-a fost la gura patronului, Marcel Popescu nu va uita curînd. Mai ales că, printre înjurături, a aflat şi că-i sunt numărate  zilele la cârma clubului. “De când vreau să te dau afară, băga-mi-aş…”, ar fi zis finanţatorul. Sursele noastre confirmă: Rotaru l-a ofertat cu câteva săptămîni în urmă pe Florin Prunea, pentru a-l  înlocui pe Marcel Popescu, dar a fost refuzat. Fostul portar al naţionalei  se pare că ţinteşte un post la vârful  Federaţiei, în caz că Burleanu va pierde apropiatele alegeri.

foto:Marcel Popescu

În intimitate, Marcel Popescu nu i-a rămas dator şefului răspândind printre amicii săi de şuetă ştirea că, uneori, Rotaru “bea la meciuri până se scapă pe el şi atunci nici nu mai ştie pe cine înjură”. Că e pe făraşul lui Mihai Rotaru, n-ar fi o mare nenorocire pentru  preşedintele CSU Craiova.  Mult mai apăsătoare sunt  tranzacţiile cu jucători pe care, în calitate de agent, Marcel Popescu le-a derulat sub suspiciunea de evaziune fiscală  în relaţia cu CFR Cluj.  Şi cum Adrian Mititelu face demersuri tot mai hotărâte către instituţiile statului pentru a afla care este totalul taxelor şi impozitelor neplătite de Marcel Popescu în afacerile cu Paszkany, e foarte posibil să fie deja în lucru un nou dosar al transferurilor .

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

EXCLUSIV GSP: Ungaria şi-a făcut echipe de fotbal şi joacă în România! Suma COLOSALĂ primită de la guvernul maghiar

Guvernul de la Budapesta a răspuns oficial unei solicitări a Gazetei Sporturilor şi a dezvăluit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.