Ultimele știri
Acasă / Stiinta / Fotografii imposibil de explicat VIDEO

Fotografii imposibil de explicat VIDEO

Un top al celor mai spectaculoase fotografii misterioase din lume a fost realizat de luxoeostentacao.com, imagini care surprind aspecte ce par imposibil de explicat, în care fantomele, dispariţiile sau apariţiile stranii, ori monstrii marini şi OZN-urile sunt o realitate surprinsă de aparatul de fotografiat.


poza

Intr-una dintre fotografii – „Bătrânica”, apare o femeie încă neidentificată care a fost filmată, în mod repetat, în locul în care a fost ucis preşedintele american, John F. Kennedy, în 1963. Autorităţile americane au încercat în zadar să o depisteze, iar apariţia ei în acea zi a rămas încă un mister. Un alt mister neelucidat şi inexplicabil a fost fenomenul de pe cerul Norvegiei. S-au vehiculat extrem de multe ipoteze, iar una dintre ele a fost apariţia unor nave extraterestre.

O altă fotografie incredibilă este cea cu monstrul marin de 80 de metri. Creatura uriaşă a fost surprinsă în largul coastei Stonehaven din Irlanda, la 12 decembrie 1964. Gurile rele au spus că totul ar fi o făcătură, însă omenirea nu auzise de Photoshop în acea perioadă…

Cea mai terifiantă imagine este poate cea în care apare chipul lui Freddy Jackson, fotografie realizată la două ziel chiar după înmormântarea sa.

Controversatele fotografii cu cele mai ciudate şi inexplicabile apariţii surprinse de-a lungul timpului au lăsat multe semne de întrebare, până în prezent.

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Cercetătorii chinezi au teleportat pentru prima dată în istorie un obiect pe orbita Terrei

Oamenii de știință din China au reușit pentru prima dată în istorie să teleporteze un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *