Ultimele știri
Acasă / Administratie / 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒕𝒓𝒖𝒄𝒕̦𝒊𝒂 𝒏𝒐𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒕𝒆𝒓𝒎𝒊𝒏𝒂𝒍 𝒂𝒍 𝑨𝒆𝒓𝒐𝒑𝒐𝒓𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑰𝒏𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 𝑪𝒓𝒂𝒊𝒐𝒗𝒂 𝒂𝒗𝒂𝒏𝒔𝒆𝒂𝒛𝒂̆ 𝒑𝒆 𝒛𝒊 𝒄𝒆 𝒕𝒓𝒆𝒄𝒆
SERPICO CRAIOVA

𝑪𝒐𝒏𝒔𝒕𝒓𝒖𝒄𝒕̦𝒊𝒂 𝒏𝒐𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒕𝒆𝒓𝒎𝒊𝒏𝒂𝒍 𝒂𝒍 𝑨𝒆𝒓𝒐𝒑𝒐𝒓𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑰𝒏𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 𝑪𝒓𝒂𝒊𝒐𝒗𝒂 𝒂𝒗𝒂𝒏𝒔𝒆𝒂𝒛𝒂̆ 𝒑𝒆 𝒛𝒊 𝒄𝒆 𝒕𝒓𝒆𝒄𝒆

𝑪𝒐𝒏𝒔𝒕𝒓𝒖𝒄𝒕̦𝒊𝒂 𝒏𝒐𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒕𝒆𝒓𝒎𝒊𝒏𝒂𝒍 𝒂𝒍 𝑨𝒆𝒓𝒐𝒑𝒐𝒓𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑰𝒏𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 𝑪𝒓𝒂𝒊𝒐𝒗𝒂 𝒂𝒗𝒂𝒏𝒔𝒆𝒂𝒛𝒂̆ 𝒑𝒆 𝒛𝒊 𝒄𝒆 𝒕𝒓𝒆𝒄𝒆, 𝒅𝒂𝒓 𝒓𝒊𝒕𝒎𝒖𝒍 𝒅𝒆 𝒍𝒖𝒄𝒓𝒖 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒎𝒂𝒊 𝒍𝒆𝒏𝒕 𝒅𝒆𝒄𝒂̂𝒕 𝒄𝒆𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂̆𝒛𝒖𝒕 𝒊̂𝒏 𝒈𝒓𝒂𝒇𝒊𝒄𝒖𝒍 𝒅𝒆 𝒆𝒙𝒆𝒄𝒖𝒕̦𝒊𝒆, 𝒅𝒊𝒏 𝒄𝒂𝒖𝒛𝒂 𝒗𝒓𝒆𝒎𝒊𝒊 𝒄𝒂𝒑𝒓𝒊𝒄𝒊𝒐𝒂𝒔𝒆, a precizat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, intr-o postare publică.

“Am avut o întâlnire cu reprezentanții constructorilor și proiectanților pentru a discuta despre motivele pentru care nu s-au putut respecta termenele de execuție, dar și ce modalități de recuperare a operațiunilor rămase nerealizate sunt.

Zilele ploioase și cantitățile mari de apă căzute sunt principalele cauze pentru care ritmul de lucru este afectat. Astfel, am solicitat luarea unor măsuri tehnice care să permită lucrul chiar și în condiții mai puțin favorabile.

Am primit asigurări că vor fi recuperate lucrările nerealizate până acum imediat ce vremea va permite. De asemenea, am stabilit întâlniri periodice pentru evaluarea raportului de progres.”

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

28 MARTIE | IQ DIGITAL Summit CRAIOVA. De ce va fi o zi de neratat pentru antreprenorii și comunitatea de business din sudul României?

Dragoș Stanca, fondatorul UPGRADE 100 anunță cel mai asteptat eveniment dedicat transformării digitale: Seria IQ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.