Ultimele știri
Acasă / Administratie / ?????????̦?? ?????? ???????? ?? ???????????? ????????̦????? ??????? ?????????̆ ?? ?? ?? ?????

?????????̦?? ?????? ???????? ?? ???????????? ????????̦????? ??????? ?????????̆ ?? ?? ?? ?????

?????????̦?? ?????? ???????? ?? ???????????? ????????̦????? ??????? ?????????̆ ?? ?? ?? ?????, ??? ?????? ?? ????? ???? ??? ???? ????̂? ??? ?????̆??? ?̂? ???????? ?? ??????̦??, ??? ????? ?????? ???????????, a precizat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, intr-o postare publică.

“Am avut o întâlnire cu reprezentanții constructorilor și proiectanților pentru a discuta despre motivele pentru care nu s-au putut respecta termenele de execuție, dar și ce modalități de recuperare a operațiunilor rămase nerealizate sunt.

Zilele ploioase și cantitățile mari de apă căzute sunt principalele cauze pentru care ritmul de lucru este afectat. Astfel, am solicitat luarea unor măsuri tehnice care să permită lucrul chiar și în condiții mai puțin favorabile.

Am primit asigurări că vor fi recuperate lucrările nerealizate până acum imediat ce vremea va permite. De asemenea, am stabilit întâlniri periodice pentru evaluarea raportului de progres.”

Despre admin

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.