Ultimele știri
Acasă / Administratie / A fost scoasă la licitație execuția lucrărilor pentru cel mai modern complex sportiv multifuncțional din România

A fost scoasă la licitație execuția lucrărilor pentru cel mai modern complex sportiv multifuncțional din România

Viitorul complex sportiv va funcționa pe amplasamentul vechiului Stadion al Tineretului din Craiova.

Publicarea în sistemul electronic de achiziții publice a licitației pentru construirea primului velodrom indoor din țară, cu suprafețe de joc pentru multiple alte sporturi de sală, este vestea începutului de an, anunță conducerea Consiliului Județean (CJ) Dolj.

“Sala a fost proiectată cu o capacitate de peste 8000 de persoane și va avea, pe lângă velodrom, o pistă de atletism pentru desfășurarea de competiții la nivel internațional, suprafețe de joc modulare, dar și spațiu pentru concerte și alte manifestări artistice. Complexul va avea vestiare, săli de antrenament și de tratament pentru Sportivi, magazine și locuri de parcare.

Execuția lucrărilor se va realiza în termen de 38 de luni de la emiterea ordinului de începere”, a precizat președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

Despre Maria Staicu

V-ar mai putea interesa

PNL Dolj cere anularea alegerilor de la Malu Mare: 66 de alegători nu au primit buletine de vot. Nu este o simplă eroare materială, ci ne aflăm în fața unei fraude electorale evidente. FOTO DOCUMENT

PNL Dolj a depus la Biroul Electoral Central o cerere de anulare a alegerilor din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.