Ultimele știri
Acasă / Campanie 2019 / VOTAȚI LIBER! Scrisoare către doljeni

VOTAȚI LIBER! Scrisoare către doljeni

“Oameni buni,

Duminică au loc cele mai importante alegeri din istoria Uniunii Europene. Foarte importante și pentru România. Dreptul de a alege, noi, românii, l-am câștigat cu sânge în decembrie 1989. Haideți să ne respectăm și să ne apărăm dreptul de a vota.

Mergeți la vot pe 26 mai și votați liber! Să cinstim, și în felul acesta, memoria celor care au murit atunci pentru ca noi să avem astăzi acest drept. Știu că în această campanie și aici la Dolj au existat multe lucruri care nu ar mai fi trebuit să se întâmple. Știu că au fost comportamente violente, presiuni, amenințări și intimidări. Și pe primari, și pe firme private, și pe angajații la stat. Și în Craiova, și în tot județul. Practici pe care le credeam apuse.

ALDE se delimitează, fără rezerve, de toate aceste practici, indiferent de unde ar veni ele. Democrația nu înseamnă dictatul celui mai puternic. Democrația înseamnă competiția ideilor și alternativelor. Democrația înseamnă respect pentru dreptul celuilalt de a-și spune liber opinia. Și de a vota LIBER! Fără presiuni! Fără amenințări! Fără intimidări!
ALDE a făcut o campanie pozitivă. Am fost vocea rațiunii, a echilibrului, a bunului-simț public. Am promovat teme care au legătură direct cu viața voastră. Ne-am respectat și partenerii, și adversarii.

Oameni buni,

Respingeți orice presiune, orice intimidare, de oriunde ar veni ele. Votați duminică așa cum vă dictează conștiința. Voi sunteți singurii proprietari ai votului vostru. Mergeți la vot și alegeți liber, cu înțelepciune, pe cei care au și experiență, și caracter!

Pe noi ne găsiți la poziția 6 pe buletinul de vot! Aveți încredere în ALDE! Rămânem liberali!”

Deputat Ion Cupă,
președinte ALDE Dolj

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

#COVID-19| Restricții de circulație în România. A fost emisă Ordonanță Militară: Este interzisă circulația pe domeniul public a grupurilor mai mari de trei persoane |VIDEO

Măsurile intră în vigoare de duminică, de la ora 22:00. Ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.