Ultimele știri
Acasă / Campanie 2020 / ANIȘOARA STANCULESCU, CANDIDAT PMP PRIMĂRIA CRAIOVA: “Am argumente pentru desființarea Poliției Locale”

ANIȘOARA STANCULESCU, CANDIDAT PMP PRIMĂRIA CRAIOVA: “Am argumente pentru desființarea Poliției Locale”

https://www.facebook.com/anisoarastanculescucraiova
Comandat de PMP Dolj, executat de SC HV MEDIA PRODUCTION SRL, cod AEP 21200020

Mai mult ca oricând grija pentru banii publici e prioritară. Craiova nu își permite luxul să arunce bani pe fereastră. De aceea cred că o evaluare corecta, fără criterii extraprofesionale, trebuie făcută la instituțiile din subordinea Primăriei și a Consiliuluui Local.

Politia Locala Craiova are un buget de peste 7 milioane de euro pe an. Salariile poliţiştilor locali sunt aproape duble faţă de poliţiştii Ministerului de Interne, în condiţiile în care atribuțiile, responsabilitatile și competențele profesionale nu pot fi comparate.

De ce cred că nu e nevoie de o asemenea institutie care înghite bani cu care se pot construi două școli, se pot asfalta minim 5 km de străzi, se poate utila 1 spital pe an la standarde europene, se pot cumpăra bunuri de patrimoniu, cum ar fi terenuri sau clădiri istorice?!

Pentru că paza clădirilor primăriei și a parcurilor ar putea fi făcută de o firma privată de pază la costuri mult mai mici.Nu de Politia Locală!

Pentru că paza pieţelor publice le-ar putea face direct SC Piețe și Târguri SRL prin intermediul firmelor private și ar putea fi achitată din încasările proprii. Nu Poliția Locală!

Pentru că verificarea biletelor prin mijloacele publice de transport este o anomalie în condițiile în care SC. RAT SA este o firma de sine stătătoare care ar trebui să-și angajeze singuri aceste servicii.

Pentru că ridicarea autoturismelor în tandem cu RAT SA nu este treaba Politiei locale! Acest lucru l-ar putea face RAT-ul cu echipajele din poliţie. Nu Poliția locală!

Pentru că patrularea pe străzi este un serviciu absolut inutil atâta timp cât infracționalitatea a crescut, în loc să scadă, iar Poliția Locală NU are competenţe de cercetare penală.

Pentru că ocupația de a fotografia dovezi de neconformitate cu legea, în ajutorul serviciului de disciplină în constructii, lucru ar putea sa îl facă si singuri angajatii primăriei, aşa cum se făcea înainte.NU, Poliția locală!

Banii plătiți din taxe și impozite sunt munciti din greu de majoritatea craiovenilor. Un primar care iubește Craiova trebuie să aibă grijă de acesti bani care trebuie să se întoarca la ei în servicii de calitate nu pentru a umple buzunarele unor bugetari de lux.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Comunicat de presă, dr. ing.Luminița Simoiu, candidat independent la Primăria Craiovei

“La data de 21 septembrie, Luminita Simoiu, candidat independent la funcția de Primar al Craiovei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.