Ultimele știri
Acasă / COMUNICATE / Partidul Puterii Umaniste-Social Liberal și-a lansat candidatul pentru Primăria Craiova VIDEO
SERPICO CRAIOVA

Partidul Puterii Umaniste-Social Liberal și-a lansat candidatul pentru Primăria Craiova VIDEO

Marin Costache (foto centru) liderul umanist al filialei Dolj, și-a lansat oficial candidatura, vineri, pentru Primăria Municipiului Craiova.

​Sloganul campaniei sale, anunțat într-o conferință de presă, este „Vă dau timpul înapoi”, prin care vrea să le ofere craiovenilor timp să facă ceea ce contează cu adevărat, să nu îl mai piardă în aglomerația urbană și hățișul birocratic.

Marin Costache ( Manu) este absolvent al Facultății de Mecanică Mașini Unelte Craiova si are un master în Administrație publică. Dupa absolvire a lucrat ca agent comercial, apoi a devenit director general pe Oltenia al unei societati in domeniul desfacerii obiectelor din mobilier.

După o perioadă si-a deschis propria firmă in domeniu. Ulterior a devenit funcționar public, afacerea privată rămânând în grija soției. Manu Costache a deținut funcția de comisar șef al Gărzii de Mediu Dolj. Din punct de vedere Politic, Costache este considerat “un fost liberal autentic”, din vechea gardă PNL.

Publicată de Manu Costache pe Vineri, 10 iulie 2020

Tot vineri, în cadrul conferinței de presă a fost prezentată și echipa de conducere a filialei Dolj a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), precum și o parte dintre candidații umaniști pentru mai multe primării din județul Dolj: Smarandache Cristian, candidat la primăria comunei Podari; Chelu Mircea, candidat la comuna Seaca de Pădure; Nicu Drăgan, candidat la primăria comunei Pielești și Cristian Stănculeasa, candidat la primăria comunei Șimnicul de Sus.

Fondatorul doctrinei umaniste este Dan Voiculescu.

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

UPDATE. Votul European Best Destinations s-a inchis. Târgul de Crăciun din Craiova, pe locul II în Europa. A intrecut in frumusete targurile din Viena, Praga sau Londra. Cum a reactionat primarita Olguta Vasilescu

Update. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a publicat joi seara, 7 decembrie, pe rețelele de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.