Ultimele știri
Acasă / Administratie / PMP CRAIOVA: UNDE SUNTEȚI DOAMNĂ ȘI DOMNULE PRIMAR PSD?!?

PMP CRAIOVA: UNDE SUNTEȚI DOAMNĂ ȘI DOMNULE PRIMAR PSD?!?

Anișoara Stănculescu(PMP): ”Cer Primăriei Craiova să-și asume public eșecul începutului de an școlar și să prezinte scuze profesorilor, părinților și elevilor”

Este strigător la cer ca la această oră, cu 4 zile inainte de deschiderea școlii, în atât de multe școli și grădinițe din oraș să fie o degringoladă generalizată. Săli de clasă neamenajate (sunt școli in Craiova care asteaptă banii pentru bănci de multă vreme) terenuri de sport în paragină, toalete nereparate, lipsă autorizații de securitate la incendii, lipsă măști de protecție, lipsă dezinfectante.

Profesorii și învățătorii sunt puși într-o situație jenantă față de părinți și elevi de către un sistem care pare legat de… minte și de picioare. ”Avem informații certe că li se cer bani părinților pentru dezinfectante și alte consumabile!!!!Sunt instituții scolare în care directorii spun personalului că au adus ei dezinfectant din banii lor și trebuie să-l drămuiască bine ca să fie așa …”de decor” dacă vine vreun control!!!Este inacceptabil.Cineva trebuie să răspundă pentru acest haos”- afirmă Anișoara Stănculescu, lider al PMP Craiova

Din Valea Roșie pîna în Craiovița și Calea București, din Brestei până în Centru sunt școli si grădinițe total nepregătite pentru a-și primi elevii, în condiții de normalitate, darămite de pandemie. Ce păzește Primăria Craiova, ISJ-ul si DSP-ul?!? Unde sunteți doamnă și domnule Primar PSD?!?

BIROUL DE PRESĂ PMP DOLJ

Urmareste REPUBLICA TV LIVE

Despre admin

V-ar mai putea interesa

Comunicat de presă, dr. ing.Luminița Simoiu, candidat independent la Primăria Craiovei

“La data de 21 septembrie, Luminita Simoiu, candidat independent la funcția de Primar al Craiovei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.